- Köszönetek: 29
leopardusz írta: Nekem az maradt meg róla h BBre nem elég erős az ágyuja.
Bismarck. Mennyi a vele elérhető legnagyobb másodlagos lőtáv? 10.6?
De talán kicsit szór, nem lenne mégis jobb rá a második slotra a szóráscsökkentő? mik a vélemények?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vcsaba1968 írta:
Mert a célbefogási rendszer szerintem a spotolt hajokra és torpedokra vonatkozik. Az NC-n kiprobáltam remek hogy 30+km-röl látod a hajokat de ugye löni rájuk nem tudsz. A torpedok meg ugyan ugy a semmiböl tüntek elö mint eddig.solinari írta:
vcsaba1968 írta:
Nálam is álca van mindkettön.20Sec pont eltünik mielött becélozhatnak.PzPuma írta:
Ez így általánosítva véleményem szerint ne helytálló. (lsd pl Iowa)Dewri írta:
leopardusz írta: A Bismarcknál az 5ös szlottra mit érdemes tenni, a szonárt v az álcamodult?
Csatahajóra? Ez kérdés? Alap a szonár, mert minden létező vízijárműnek van már 20 torpedója, még a kikötőkben pecázó 2 személyes csónakoknak is, szóval nem árt előbb észrevenni a veszélyt. Álcát csatahajóra fölösleges rakni szerintem, úgyis 200 km-ről látszik, álcával meg 150, tökmindegy...
De a kérdésnél maradva nálam álca van fent a Bismarckon.(de a Amagin is, a megtartott hajóknál)
Miért álca ezt magyarázzátok már el.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.