Német csatahajók

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #23728 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Norbee82 írta:

vcsaba1968 írta:

6db 380-as ágyu mint tudjuk ez nem igy volt

1942-ben az átépítés során tervbe vették egy az eredetinél 10 m-rel hosszabb orr-rész beépítését, a 28 cm-es ágyúit lecserélték 38 cm-es ágyúkra. Gondolom ezt a verziót rakták be a játékba.

Ugy tudom az eredeti tervekben is 380-as ágyuk szerepeltek,de gondok voltak a gyártással ezért a már meglévö280-asokal szerelték a hajokat,

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #23761 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Német csatahajók
6db 380-as ágyu mint tudjuk ez nem igy volt

1942-ben az átépítés során tervbe vették egy az eredetinél 10 m-rel hosszabb orr-rész beépítését, a 28 cm-es ágyúit lecserélték 38 cm-es ágyúkra. Gondolom ezt a verziót rakták be a játékba.[/quote]Ugy tudom az eredeti tervekben is 380-as ágyuk szerepeltek,de gondok voltak a gyártással ezért a már meglévö280-asokal szerelték a hajokat,
Nagy kár lenne érte!...380-as ágyúk engem egyáltalán nem zavarnának!..sőt... :P :woohoo:
De ha 280-asok is odatesznek rendesen..akkor üsse kavics,-legyen a kisebb verzió... ;) :love:

Több
8 éve 4 hónapja #23766 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Remélem mindezeket figyelembe veszik majd és a játékba úgy kerülne be a Gneisenau, hogy alapból a 3 x 3 db 280-assal és a fejlesztése lehetne a 3 x 2 db 380-as és azzal tolo da játékban, amelyikkel akarod... (mint pl a Mogami esetében, alapból 5 x 3 db 155-ös és fejlesztve meg a 5 x 2 db 203-as)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #23769 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
A Mogami esete anyiban más hogy azokat a valoban átépitették.Miután ez a hajo még nincs bent a játékban a bemutato a fullos változatot mutatja.

Több
8 éve 4 hónapja #23787 Írta: Norbee82
Norbee82 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Großer Kurfürst

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #24059 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Friss élmény: Izumoval az előbb találkoztam a 9-es bb-vel. Gondolom csak tesztelt, mert az eredménye....

13km-ről lőttem rá: beforgatva 0 sebzés, folyamatosan, majd mikor oldalát mutatta, kapta a 13k sebzést.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Grievous által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Kzoli

Oldalmegjelenítési idő: 0.261 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.