Ne mást nézzetek, ezt nem is értem teljesen.
Különböző oldalakon, fórumokon, facen folyamatosan olvasom a kérdéseket hogy milyen beállítások, modulok kellenek egy-egy hajóra ill milyen kapitány skilleket használnak mások.
De miért ? hol a játék így ?
Olé ! király leszek azzal azzal a hajóval, felszereléssel, kapitánnyal amit mástól lestem el, közzétette... aha, persze...
Tuti lesz így a játék, ami már az elején oda lett...
Ráadásul sok variáció azért nincs, menni kell az adott hajóval és kitapasztalni.
Persze, nem is tagadom én is megnézek egy-egy felszerelést kapt skillt hogy más mit tett fel, de ettől függetlenül én azokat használom melyek számomra megfelelőek.
Kezdő játékosok talán lehetnek kivételek na de esetükben is miért nem tapasztalja ki, nézz utána ami közben lehet még több tudást szerezne (nem csak a kérdéses dolog kapcsán)
Természetesen tisztában vagyok azzal hogy a fórumok, csoportok valamelyeset ezért is vannak, meg kérdezni kell.
Nem vitaindítónak szánom írásomat, nem is a tisztelt Trucker39 fórumtárssal van gondom
hanem a "Flamu féle beállítással" ami kapcsán kikívánkozott a fenti szösszenet.
kepernyos írta: Nos, figyelembe véve, hogy az újraskillezés aranyba kerül, jó ha az ember tudja, hogy melyik beállítással sikeresek más játékosok, mielőtt dönt.
Arany... elnézést kihagytam a sorból.
Nos, Elég régóta játszom de aranyért még nem osztottam újra kapt skillt.(nem is fogom, nincs is rá keretem)
Miért is ? mert nem fél perc alatt osztom ki.
Volt ugye pár ingyenes újraosztás is és nekem napokig tartott, eltököltem vele ? igen
, de átgondoltan osztottam ki...