Német csatahajók

Több
7 éve 4 hónapja #41506 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Engem Bayernnél kezdett el idegesíteni. Egyszerűen nonszensz, hogy odamegy hozzád egy pofátlan cirkáló, 8 másodpercenként küldi beléd a 2ezres sebzéseket, meg éget, meg torpedóz, meg még mimindent nem csinál, te félpercenként válaszolhatasz, de akkor se tudsz értelmeset lőni, mert overpen...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 4 hónapja #41511 Írta: jkova62
jkova62 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Ilyenkor azért azt is figyelembe kéne venni, hogy a csatahajó hányszor veszi ki a cirkálót 1-2 sortűzzel. Ha mindenkinek jól menne a csatahajóval, és nem lenne nyalánkság a lepattanó meg egyebek, akkor mindenki csatahajóval menne. Szerintem a cirkálók is épp elég lepattanót meg egyéb elmondottakat lőnek, legfeljebb nem panaszkodnak annyit. A cirkálók csöveit még csak tisztogatják, mikor a csatahajó már lő távban van.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 4 hónapja #41512 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók

jkova62 írta: Ilyenkor azért azt is figyelembe kéne venni, hogy a csatahajó hányszor veszi ki a cirkálót 1-2 sortűzzel. Ha mindenkinek jól menne a csatahajóval, és nem lenne nyalánkság a lepattanó meg egyebek, akkor mindenki csatahajóval menne. Szerintem a cirkálók is épp elég lepattanót meg egyéb elmondottakat lőnek, legfeljebb nem panaszkodnak annyit. A cirkálók csöveit még csak tisztogatják, mikor a csatahajó már lő távban van.

valahogy túl sok a szélsőség.
bejön sok citadella, de sok overpen, lepattanó.
szerintem az átlag sebzéseknek kéne túlsúlyban lennie és a 0-át sebző overpennek vagy akár a citadellának kéne ritkaságnak lennie.
nekem a közelharc sem tetszik ilyen szempontból. itt már nem kéne annyira számítania a szögelésnek, 1-2km-re még iszonyú mozgási energiája van a lövedéknek, kevésbé léne lecsúsznia. de lehet, hogy számolja a játék, csak nekem nem tűnik fel.

Több
7 éve 4 hónapja #41515 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

jkova62 írta: Ilyenkor azért azt is figyelembe kéne venni, hogy a csatahajó hányszor veszi ki a cirkálót 1-2 sortűzzel. Ha mindenkinek jól menne a csatahajóval, és nem lenne nyalánkság a lepattanó meg egyebek, akkor mindenki csatahajóval menne. Szerintem a cirkálók is épp elég lepattanót meg egyéb elmondottakat lőnek, legfeljebb nem panaszkodnak annyit. A cirkálók csöveit még csak tisztogatják, mikor a csatahajó már lő távban van.

Ahányszor egy sunyi rombi kiszedi őket egy sorozat torpedóval. Arról nem is beszélve, hogy egy csatahajót az űrből is látnak a többiek, lőtáv ide/oda. Hagyjuk már ezt a "mindenki azzal menne" dolgot. Arról beszéltem, hogy mindenkinek megvan a maga erőssége/gyengéje. Pl rombinak ott az álca, meg a mozgékonyság, cirkálónak az égetés, tűzgyorsaság. Csatahajónak ott lenne a nagy tűzerő, de rng miatt sokszor nem lehet élni vele, mert ha nem a szórás miatt, akkor az overpen miatt nem tudod magad megvédeni. + ha már a wg is "tud a problémáról" akkor miről beszélünk? Vagy szerinted normális az, hogy a találatok átlag fele overpen? Ha megnézed az adott hajóosztályok átlagsebzéseit, érdekes módon messze a csatahajóknál a legrosszabb az arány a saját hp-t nézve. Szerintem mindenki érti, miről van szó.

Több
7 éve 4 hónapja #41518 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Az overpennek azért nem gigászi szerepe van abban, hogy valaki jó csatahajós, vagy sem. ;) És nem is az a baj, hogy ilyen van, hanem az, hogy ennél a hajónál (t7 német BB) túl sok. Szerintem mindent elmond az az adat, hogy a Königgel az átlag sebzésem 57k, ezzel meg 44k.....

7-es szinten (mivel arról volt szó) kb 3,5km-el kisebb a cirkálók lőtávja, ami azért nem annyira sok. Arról nem is beszélve, hogy egy cirkáló gyorsabban tölt, jobban ki tud fordulni. A szikla és füst mögötti matyizásról nem is beszélve. ;) Szóval azért nem annyira sanyarú a sorsuk, mert NÉHA kapnak egy olyan salvot (mert mutatják az oldalukat), hogy rögtön cumi.

Több
7 éve 4 hónapja #41521 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Német csatahajók
A Konignek több az ágyúja is, mint a 7esnek ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.253 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.