- Köszönetek: 1500
gratula !Doktoruur írta: Drágaságom!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Justice írta: Ma meglett az ARP Kongó meg a Nagato. Háát, igaz még stock , de nagyon nem éreztem rá a Nagatora, pontatlan irgalmatlanul. 4-5 csata alatt az átlag sebzésem valahol 10 000 környékén volt, míg a vége felé Fusoval mentem 100 000 sebzéses csatákat is. Remélem csak kezdeti nehézség és alakul majd a dolog. ARP Kongo viszont jópofa, kicsit idegesít a kapitány, de elmegy
Elsöre az az érzés hogy viszalépés de amint megcsinálja az elsö két citadella+két találat+kill kombot elkezded tisztelni.Mire beletolsz 70k xp-t már szeretni is fogod.zstorok75 írta:
Justice írta: Ma meglett az ARP Kongó meg a Nagato. Háát, igaz még stock , de nagyon nem éreztem rá a Nagatora, pontatlan irgalmatlanul. 4-5 csata alatt az átlag sebzésem valahol 10 000 környékén volt, míg a vége felé Fusoval mentem 100 000 sebzéses csatákat is. Remélem csak kezdeti nehézség és alakul majd a dolog. ARP Kongo viszont jópofa, kicsit idegesít a kapitány, de elmegy
Üdv!
Személyes tapasztalatom alapján azt mondanám, hogy sajnos a FUSO-hoz képest a NAGATO visszalépés, sok mindenben.
Az ágyúi nem annyira pontosak, elveszít 2 tornyot 4 löveggel, amit bizony meg lehet érezni.
Véleményem szerint, amennyire jól használható a FUSO, annyival kevésbé, a NAGATO.
Inkább csak a kötelező szintbeli különbségeket hozza, hasonlóan a COLORADO-hoz.
De az utána következő AMAGI, már megint egy remek hajó lesz... (Állítólag... )
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.