Japán csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #12696 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Doktoruur írta: Drágaságom!!!! :blush: :)

gratula ! ;)
Nekem még sokat kell szenvednem a Izumoval... :(
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #12698 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Köszi srácok! Amint lesz értékelhető csatám vele, teszek fel Csaba. Puma: én kitoltam a maradékot free xp-ből. A fene se fog rajta idegeskedni. Így meg legalább volt haszna. :)

Első csata, Yamato:

Első benyomás: maga a hajó gyönyörű! Van tekintélye. A kapitányon volt még szabad pontom, így kitoltam neki a toronyforgatást. Na az baromira kellett, mert még így is elég lassú. A szórás meglepően jó. Nagyon nehéz vele találatot bevinni, mert hirtelen ugrott meg a lőtáv. Szóval a hajók mozgását és a röpidőt még szokni kell.... Volt egy pár kegyetlen nagy homály lövésem.... :blush: Viszont ha betalál, akkor üt, de veszettül. :) Ja igen! Fordulása is elfogadható a méreteihez képest. Még egy rossz dolog. Pénztemető. De ezt eddig is tudtuk. :)

Holnap 22:30 után folytatás. ;)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, Eper, sgt_dog, Szete58, zstorok75

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12701 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Justice írta: Ma meglett az ARP Kongó meg a Nagato. Háát, igaz még stock , de nagyon nem éreztem rá a Nagatora, pontatlan irgalmatlanul. 4-5 csata alatt az átlag sebzésem valahol 10 000 környékén volt, míg a vége felé Fusoval mentem 100 000 sebzéses csatákat is. Remélem csak kezdeti nehézség és alakul majd a dolog. ARP Kongo viszont jópofa, kicsit idegesít a kapitány, de elmegy :)

Üdv!

Személyes tapasztalatom alapján azt mondanám, hogy sajnos a FUSO-hoz képest a NAGATO visszalépés, sok mindenben.
Az ágyúi nem annyira pontosak, elveszít 2 tornyot 4 löveggel, amit bizony meg lehet érezni.
Véleményem szerint, amennyire jól használható a FUSO, annyival kevésbé, a NAGATO.
Inkább csak a kötelező szintbeli különbségeket hozza, hasonlóan a COLORADO-hoz.

De az utána következő AMAGI, már megint egy remek hajó lesz... (Állítólag... ;) )
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.

Több
8 éve 9 hónapja #12702 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Elszórtam a free xp-t nemrég és csak 40k van valamint még kell a C hajótest, szóval nagyon az elején vagyok.
Mennyire pénztemető ? erről esetleg 1-2 képet tehetnél fel, csak hogy (jól) felkészüljek. :cheer:
Nem kellene egy Zao mellé ? ;) :P

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12703 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

zstorok75 írta:

Justice írta: Ma meglett az ARP Kongó meg a Nagato. Háát, igaz még stock , de nagyon nem éreztem rá a Nagatora, pontatlan irgalmatlanul. 4-5 csata alatt az átlag sebzésem valahol 10 000 környékén volt, míg a vége felé Fusoval mentem 100 000 sebzéses csatákat is. Remélem csak kezdeti nehézség és alakul majd a dolog. ARP Kongo viszont jópofa, kicsit idegesít a kapitány, de elmegy :)

Üdv!

Személyes tapasztalatom alapján azt mondanám, hogy sajnos a FUSO-hoz képest a NAGATO visszalépés, sok mindenben.
Az ágyúi nem annyira pontosak, elveszít 2 tornyot 4 löveggel, amit bizony meg lehet érezni.
Véleményem szerint, amennyire jól használható a FUSO, annyival kevésbé, a NAGATO.
Inkább csak a kötelező szintbeli különbségeket hozza, hasonlóan a COLORADO-hoz.

De az utána következő AMAGI, már megint egy remek hajó lesz... (Állítólag... ;) )

Elsöre az az érzés hogy viszalépés de amint megcsinálja az elsö két citadella+két találat+kill kombot elkezded tisztelni.Mire beletolsz 70k xp-t már szeretni is fogod.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 9 hónapja #12723 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Én néha szeretem, néha pedig utálom, attól függően ,hogy adja a random, vagy el tudom találni a célpontot, vagy a két oldalára esnek a lövedékek. Legalább 6km-ről tudom adni az áldást a másodlagosokkal, habár sokra nem megyek velük, mert nem olyan pontosak, mint a sima társaik ugyanabban a méretkategóriában.

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.