Japán csatahajók

Több
8 éve 10 hónapja #10856 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

GaiusHun írta: Nos, ez egy érdekes csata volt, majd nézzétek meg a csata összesítőt. Nem a sebzésen van a hangsúly /az szinte szánalmas/, hanem azon, hogy egyedül küzdöttem és tartottam a térkép egyik oldalát, szinte hp veszteség nélkül. A Kongo szerencsére gyors, így a szokásos átlós menekülést választottam, közben egyhuzamban tüzeltem hátrafelé. A két Aoba mereven elhatározta, hogy ők így vagy úgy de elkapnak :sick: de nem sikerült :evil: Mikor megnéztem az összesítést leesett az állam. Miközben segítséget kértem, a saját csapatom két hetes tierbeli csatahajósa elküldött a picsába, mondván így jártam, s lám-lám, kik vannak az összesítés végén? :P Szóval srácok, a Kongó egy szeretem hajó :cheer: ha vigyázol rá, ő is vigyáz rád B)

Torpedózol Kongoval? :woohoo: Nagyon szerethet téged a WG, hogy ilyen "különleges" hajót kaptál... :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10863 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

vcsaba1968 írta: Föleg mert nem jo sebzés listát tettél fel ( kilött torpedo 12 :lol: )Azért szép munka

bakka meg :) javítottam :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 10 hónapja #10869 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
:cheer:

90k xp van a nagamonomon... izé natagon :D (kancolle poén), ha meglesz a 130 valamennyi k érdemes rögtön lecserélni Amagira, vagy azért ennyire nem kell előre rohannom? (4. sorból az advanced lassan meglesz, 8k xp). Ahogy nézem a stock Amaginak a légvédelme valahol a béka feneke alatt van adatok alapján.

Több
8 éve 10 hónapja #10872 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Még messzebb vagyok tőle, de már szemezek az Amagival magam is... na jó, csak szemet vetettem rá... de az én szememben a légvédelem sokat nem oszt vagy szoroz, ahogy szemlélgetem, a Nagatómat csak az a bombázógép nem találja el, amelynek pilótáját szemmel verték, ezért fel sem tudott szállni a bázisról.

Több
8 éve 10 hónapja #10874 Írta: Cor7eZ87
Cor7eZ87 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
A stock Amagi nem túl jó, kb, mint az összes többi japó csatahajó. B testtel+a lőtávnövelő fejlesztéssel viszont sokkal-sokkal jobb. C testtel már a légvédelme is egész jó!
Megér az a hajó minden xp-t meg kreditet! :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #10875 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
két vesztes csata a Kongoval

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.338 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.