Sajna secondarynél talán Republic éri meg, Alsace-on 100mm-esek a lövegek, így alig sebeznek, gyújtást nem néztem, de az se elég magas
Nincs fent a manual secodnary skill, de nincs is pontom rá, álcáról kéne lemondanom, de így is 12.6km maxon és így is engem lőnek elsőnek kb
ma rakta mfel a +1 fogyócikkeset, mert sokszor ne mvotl elég a 4 hp töltő, pl ma első meccsen, elment mind a négy, és volt 40k sebzésem, mert egy conqueror+zao folyamat lőtt és gyújtott, mert engem láttak csak, bismarck mellettem jobban megúszta, habár előbb meghalt, mint én...
egyik dd kérdőre vont ,hogy miért nem löttem korábban a shimakazet amit EGYSZER felspotolt, írtam neki, hogy mit vár egy francia guntól? 11km-re volt a dd, Conqueror nagyobb darab, 12km-re volt és körbelöttem...
következő meccs is hulladék volt, mindenki le B ALÁ, aztán ennyi, próbáltam csinálni valamit, de dd-ink meghaltak, radaros hajónk dd-kre nem mentek rá, aztán mikor próbáltam volna a Lyon+Alsace-ra rámenni akkor meg visszamentek az alap bázisra, mert minek nyomnánk meg azt az oldalt, amin tudnánk nyerni és lenne esély valamit tenni utána?
Győztes kör, Daring megtorpedózott, majd szétszedett 3k hp-ról, 0 radar hajó a közelben, Montana, Grobe meg utolsók voltak, Montana valamiért majdnem fll hp-n a map szélén volt....
Kell még 80k xp az eladásához