- Köszönetek: 482
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Acetil_coenzim_A írta: Elővettem a zászlós hajómat, mert meg kéne már csinálni a legendás felszerelésért a küldetéseket. Nem kellet volna - gondoltam én - nekem menni a támadóék csúcsában, de szerencsémre az ellenfél eléggé rendszerezetlen volt és a végére néhányan a csapatból beálltak mögém.
Szegény HMS Minotaurt egyetlen össztűzzel kaptam ki, miközben próbált egy sziget mögé bújni.
nwa5000 írta:
Acetil_coenzim_A írta: Elővettem a zászlós hajómat, mert meg kéne már csinálni a legendás felszerelésért a küldetéseket. Nem kellet volna - gondoltam én - nekem menni a támadóék csúcsában, de szerencsémre az ellenfél eléggé rendszerezetlen volt és a végére néhányan a csapatból beálltak mögém.
Szegény HMS Minotaurt egyetlen össztűzzel kaptam ki, miközben próbált egy sziget mögé bújni.
Ugye, ez a Montana pontosabban lő, mint az Iowa? Ma mentem egy pár kanyart az Iowával és szó szerint kihullott a maradék hajam is. Olyan szarul adta a játék, hogy na. 50 ezer sebzésekkel fejeztem be a játékot, kivéve a dühöngőben bepasszintott képernyőmentésen lévő csatát. Az volt mindennek az alja. Persze, ezeket a csatákat nyertük. A következő 2-3 csatában 120-130 ezreket lőttem, akkor meg bukta. Ki érti ezt? Na, ha a Monty is olyan hektikus, mint az Iowa, akkor nem feccelek bele több energiát.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.