- Köszönetek: 1602
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Trucker39 írta: Akkor csak nekem nem volt szeencsém. T10-ben 2 CV volt. Szépen megegyeztek, hogy egymást nem bántják, hanem csatahajóra vadásznak. Szépen leamortizálta az ellen CV a csatahajómat. Hiába kértem segítséget, vagy esetleg támadja meg az ellen CV-t, a füle botját sem mozdította ebben az irányban. Amikor a harmadik sorozat torpedót kaptam a CV-től, kissé elborult az agyam. HE-t töltöttem és a mögöttem sunnyogó saját CV-t pofán lőttem. Kaptam 14 csatára szép piros jelzést. Meg egy csomó repoltolást. Nem baj. kapja be az ilyen CV-s "csapatjátékos" .
James Onedin írta: Üdv Urak!Segítséget kérnék.A Montana 2. és 3. slotjában mit használtok?Jó ez így???Kép mellékelve,a segítséget előre is köszönöm!!!
James Onedin írta: Üdv Urak!Segítséget kérnék.A Montana 2. és 3. slotjában mit használtok?Jó ez így???Kép mellékelve,a segítséget előre is köszönöm!!!
Trucker39 írta: Szépen megegyeztek, hogy egymást nem bántják, hanem csatahajóra vadásznak. Szépen leamortizálta az ellen CV a csatahajómat. Hiába kértem segítséget, vagy esetleg támadja meg az ellen CV-t, a füle botját sem mozdította ebben az irányban. Amikor a harmadik sorozat torpedót kaptam a CV-től, kissé elborult az agyam.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.