- Köszönetek: 199
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BAGETT írta: Bocs hogy ilyen vitát robbantottam ki a hitetlenségemmel, kipróbáltam a Fire prevention-t és attól eltekintve hogy nem égtem 4 helyen (amúgy is rém ritka), nem vettem észre semmit a 10%-ból. A 203mm-es ágyúk IFHE nélkül is átlövik a fedélzetet, ha meg 10km-nél messzebbről lőnek akkor potyog az mindenhova, nem csak a felépítményre.Ha bombákkal szórnak meg szintén. Szóval vagy még jobban le kellene nyomni a tűz esélyét és/vagy idejét (felszerelés, zászló), vagy ha már ég legalább oltani lehessen gyorsabban. Conquerorom amúgy még nincs, Bismarck-on, Montana-n meg pár másik csatahajón kísérleteztem kisebb tierben.
-10% esély segít valamennyit. Pont emiatt gondoltam inkább vagy az égés idejének rövidítését, vagy a javítócsomag gyorsítását. Utóbbinál ráadásul te döntöd el mikor oltod el és tűnsz el a térképről, az előbbi és a Fire prevention is inkább a bekapott sebzést csökkenti.
Storm írta: Mivel a felépítmény a legnagyobb célpont a hajókon, ezért azt fogja a legtöbb találat érni. Ez azt jelenti, hogy ha valahol kigyújtanak két helyen, akkor az a felépítmény. Na most, ha itt csak 1 helyen tudsz égni, akkor nem kell elnyomnod rá a javítót. Azt a helyzetet meg szerintem mindenki ismeri, hogy elnyomja a javítót és jön orrba a torpedó.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.