- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ebben igazad van.Bár nekem még nem volt jó köröm vele,pedig már 113000xp van rajta. De a legnagyobb baj az hogy általában veszítek is,így alig haladok....Grievous írta: Én csak a Prinz Eugen miatt akarom megszerezni, de az jönni fog valamikor, habár nincs pénzem rá, szóval marad az ingyen változat, egyszer
Hát, gondolom lehet jó köröket is menni azzal néha. Sajna nem csak a hajó adottságai döntik el, hogy mi történik egyes csatákban (randomra gondolok)
Jó hogy mondod,én meg abban bíztam....BigaC írta: Amikor megvettem a Hippert, a WG engedte, hogy élvezzem egy kicsit, mentem vele egy Kraken-es kört is.
Azóta SEMMI értékelhetőt nem tudtam vele menni, bár tény, hogy azóta megjelentek a szovjet cirkálók, az Atago és lassan a Hipper a legszarabb Tier 8 cirkáló lett, vagy úgy általában nagyon lecsúszott, mint Tier 8 hajó, vagy egyre többet rakott be +tier közé, nem tudom.
De már rég nem játszottam vele, mert a Roon se az a kimagasló hajó, amiért annyira megérné hajtani...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.