Német cirkálók

Több
8 éve 3 hónapja #24002 Írta: warrior11
warrior11 válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Kzoli írta: Hogy ez a Kolberg mekkora egy hulladék, de mindegy csinálok vele 20- 30 ezer XP az talán elég kezdeni a BB ágat. De nem lesz a szívem csücske az már egyszer biztos.

Van egy játékstílus amit a német treehez el kell sajátítani, okosan kell gamelni :) papírhajó közepes tűzerővel, én személyesen supportot szoktam tolni méga hindenburggal is mert a páncél kb hullámkarton..ami a szép az egészben hogy ahogy haladsz felfelé egyre jobban érzed hogy megérte szenvedni low tierben Dresdennel Kolberggel Karlsruhevel, olyan alapokat adnak amiket aztán a magasabb szinteken tudsz használni nembeszékve arról hogy ha most bejönnek a német BB-k akkor lesz itt fikázás ezerrel hogy miezaszar mert nincs hozzászokva az ember.

Amúgy miután a nürnberget megvetted elindul a fun a love :) ha szeretsz DDket vadászni és lángralobbantani jó nagy csatahajókat :)

PAX
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #24004 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Nem az a bajom hogy kilőnek mert erre figyelek, "nagyon sok mozgás" az a bajom, hogy az eget lövi és hogy alig sebez valamit tűzet is úgy gyújt mintha kovakővel kellene meggyújtani a hajót.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Kzoli által.

Több
8 éve 3 hónapja #24005 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Kzoli írta: Hogy ez a Kolberg mekkora egy hulladék, de mindegy csinálok vele 20- 30 ezer XP az talán elég kezdeni a BB ágat. De nem lesz a szívem csücske az már egyszer biztos.

Nem véletlenül hívják Lolberg-nek :)
Viszont a Nürnberg miatt érdemes szenvedni, nekem a mai napig a legjobb stattal rendelkező hajóm wr/kill-ben is.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 3 hónapja #24007 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Én innét nem viszem tovább ezt is csak azért csinálom mert innét lehet átlépni majd a BB ágra felhalmozok némi XP aztán várok. :)

Több
8 éve 3 hónapja #24008 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Német cirkálók

A többiek mondták már a Nürnberg alattomos tűzerejét...de ne feledkezzünk meg a Königsberg hátsó két lövegtornyáról sem! ha van olyan hülye aki szalad egy Königsberg után az megérdemli a sorsát: hullámsír! :woohoo:
Papírhajók, de szemét egy ágyúik vannak és rohadt pontosak!

A magam részéről a Kirovval ha van az ellenfélnél német cirkáló azt lövöm legelőször! ;) A Yorck-ot is azért pihentetem mert mindig én voltam az first target! Ha valamiért nem én voltam akkor brutális köröket nentem vel...de mindig én voltam az elsődleges célpont! :S :woohoo: :whistle:

Több
8 éve 3 hónapja #24011 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Srácok, a német cirkáló ág kibaszott jó, talán a 4-es a szívató állás, de eddig maxi elégedett vagyok a cirkáló ággal, bár én most 9-es tiernél tartok.

Oldalmegjelenítési idő: 0.292 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.