Német cirkálók

Több
8 éve 7 hónapja #16978 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német cirkálók
A Yorck-al ti hogy tudjátok az AP-t használni?
Nekem úgy tűnik a röppályája a legmagasabb, amit eddig láttam, szinte függőlegesen esik le az égből... Legfeljebb 10-12km alatt tudok vele célozni :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #16980 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német cirkálók

BigaC írta: A Yorck-al ti hogy tudjátok az AP-t használni?
Nekem úgy tűnik a röppályája a legmagasabb, amit eddig láttam, szinte függőlegesen esik le az égből... Legfeljebb 10-12km alatt tudok vele célozni :(

még mindig jobb a Clevenel :)

de én HE-t használtam alapvetően Yorck-l, szépen gyujt, és ha 10-12km-re oldalt ált egy cirkáló, arra AP-t.
nem olyan bonyis :D

Több
8 éve 7 hónapja #16982 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Német cirkálók

vonKurz írta:

BigaC írta: A Yorck-al ti hogy tudjátok az AP-t használni?

még mindig jobb a Clevenel :)

de én HE-t használtam alapvetően Yorck-l, szépen gyujt, és ha 10-12km-re oldalt ált egy cirkáló, arra AP-t.
nem olyan bonyis :D

A Clevelandet nem ismerem, mert az Omahán nem volt idegem átrágni magam, de a Farragutnál is agybajt kaptam a holdat lelövő röppályától. :sick:

Több
8 éve 7 hónapja #17022 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Mivel is kezdjem ....., nem lett győzelem, de azért 110K dmg azért az nem rossz :whistle: a gond az, hogy ha mindenki odafigyelve játszott volna, akkor lehozzuk a csatát.
A végén az összes megmaradt hajó engem kergetett, de én szisztematikusan a Tirpitz-t gyilkoltam, reméltem leég mielőtt kilőnek vagy vége lesz a játéknak, hát egyik sem :sick:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Lajler

Több
8 éve 7 hónapja #17027 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német cirkálók

GaiusHun írta: Mivel is kezdjem ....., nem lett győzelem, de azért 110K dmg azért az nem rossz :whistle: a gond az, hogy ha mindenki odafigyelve játszott volna, akkor lehozzuk a csatát.
A végén az összes megmaradt hajó engem kergetett, de én szisztematikusan a Tirpitz-t gyilkoltam, reméltem leég mielőtt kilőnek vagy vége lesz a játéknak, hát egyik sem :sick:

van az úgy, hogy sokat akar a szarka :D

Több
8 éve 7 hónapja #17035 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Német cirkálók

GaiusHun írta: Mivel is kezdjem ....., nem lett győzelem, de azért 110K dmg azért az nem rossz :whistle: a gond az, hogy ha mindenki odafigyelve játszott volna, akkor lehozzuk a csatát.

Ez tényleg nem rajtad múlt...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Oldalmegjelenítési idő: 0.277 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.