- Köszönetek: 1602
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BigaC írta: A Yorck-al ti hogy tudjátok az AP-t használni?
Nekem úgy tűnik a röppályája a legmagasabb, amit eddig láttam, szinte függőlegesen esik le az égből... Legfeljebb 10-12km alatt tudok vele célozni
vonKurz írta:
BigaC írta: A Yorck-al ti hogy tudjátok az AP-t használni?
Nekem úgy tűnik a röppályája a legmagasabb, amit eddig láttam, szinte függőlegesen esik le az égből... Legfeljebb 10-12km alatt tudok vele célozni
még mindig jobb a Clevenel
de én HE-t használtam alapvetően Yorck-l, szépen gyujt, és ha 10-12km-re oldalt ált egy cirkáló, arra AP-t.
nem olyan bonyis
GaiusHun írta: Mivel is kezdjem ....., nem lett győzelem, de azért 110K dmg azért az nem rossz a gond az, hogy ha mindenki odafigyelve játszott volna, akkor lehozzuk a csatát.
A végén az összes megmaradt hajó engem kergetett, de én szisztematikusan a Tirpitz-t gyilkoltam, reméltem leég mielőtt kilőnek vagy vége lesz a játéknak, hát egyik sem
GaiusHun írta: Mivel is kezdjem ....., nem lett győzelem, de azért 110K dmg azért az nem rossz a gond az, hogy ha mindenki odafigyelve játszott volna, akkor lehozzuk a csatát.
A végén az összes megmaradt hajó engem kergetett, de én szisztematikusan a Tirpitz-t gyilkoltam, reméltem leég mielőtt kilőnek vagy vége lesz a játéknak, hát egyik sem
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.