- Köszönetek: 1328
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
leopardusz írta: Háát nem tudom. Én olyat eddig még nem hallottam, pedig kérdeztem már sokfelé s "szakik" is válaszoltak, nálam sokkal jobbak, hogy cirkálóra érdemes tenni last standet...
Azt viszont tudom, h nálam cirkán a legritkább esetben lövik el, életveszélyesen a motort v kormányt... Kilövik persze, de javitom és pucolok tovább. Pedig van Zaóm, van Roonom...
vonKurz írta:
leopardusz írta: Háát nem tudom. Én olyat eddig még nem hallottam, pedig kérdeztem már sokfelé s "szakik" is válaszoltak, nálam sokkal jobbak, hogy cirkálóra érdemes tenni last standet...
Azt viszont tudom, h nálam cirkán a legritkább esetben lövik el, életveszélyesen a motort v kormányt... Kilövik persze, de javitom és pucolok tovább. Pedig van Zaóm, van Roonom...
elég sok cirkálóm van, valamelyik 6-7-s volt ilyen, már nem emléxem, talán az Algiere, de amelyiknek folyton ellövik, az az Atago.
talán mert közel megyek, meg valószinűleg nagyon gyenge a kormánylapát hp-ja.
magasabb szinten 8-10 tierben máshol nem szokott előfordulni, meg amugyis majdnem mindnél prem javító van szal last stand helyett akkor már Adrenaline rush
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.