- Köszönetek: 773
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
sztem ha 4-5en céloznak rád, akkor már régen ideje h fordulj és eltávolodj, izé, megpucolj...BigaC írta: Elég szélsőséges vélemény, de tiszteletben tartom
Egy szóval sem mondtam, hogy az IFA mutatja hányan lőnek rád.
Az Incoming felirat pontosan arra való, hogy kezdjél fordulni, mert a csomag már útban van, de cirkálóval elégséges távról még el tudod kerülni a találatot.
Ha te minden torkolattüzet figyelni tudsz, amikor 4-5-en céloznak rád, az mindenképp tiszteletreméltó.
Nem ülök a pálya szélén, de köszönöm, jól fel tudom így is használni az IFA skillt.
Én úgy látom, a PT inkább közép-közelharcra jó, az IFA pedig közép-nagytávra. Ezért is tenném fel mindkettőt, ha tehetném
Storm írta: Ha jól tudom, akkor csak azokat a lövéseket jelzi, ami 6 másodpercél hosszabb utat tesz meg. Mellesleg egy olyan cirkálóval, amin van füst csak, akkor állunk meg, ha tudjuk, hogy senki se figyel ránk, mert eltűnés után még lőhetnek. A másik pedig, ha tűnik el a füst, akkor már rég tudnod kell a következő lépést, hogy ne történjen meg, amit írtál. Gondolok itt arra, hogy sziget mellé füstölsz, hogy gyorsan be tudj menni mögé még a füstbe. Torkolattüzeket pedig nagyon könnyű figyelni. Ha 1, 2 ,3 ember céloz rád, a térképen könnyedén le lehet olvasni, hogy ki az.
Stílusomért elnézést, nincs jó napom.
Ez igaz, csak nem mindegy, hogy 1 ember vagy a fél csapat lő rád.vonKurz írta:
Storm írta: Ha jól tudom, akkor csak azokat a lövéseket jelzi, ami 6 másodpercél hosszabb utat tesz meg. Mellesleg egy olyan cirkálóval, amin van füst csak, akkor állunk meg, ha tudjuk, hogy senki se figyel ránk, mert eltűnés után még lőhetnek. A másik pedig, ha tűnik el a füst, akkor már rég tudnod kell a következő lépést, hogy ne történjen meg, amit írtál. Gondolok itt arra, hogy sziget mellé füstölsz, hogy gyorsan be tudj menni mögé még a füstbe. Torkolattüzeket pedig nagyon könnyű figyelni. Ha 1, 2 ,3 ember céloz rád, a térképen könnyedén le lehet olvasni, hogy ki az.
Stílusomért elnézést, nincs jó napom.
nincs semmi baj a stílusoddal, de angol/fustos cirkálókra onnan tudod, hogy lőnek rád, hogy van detected felirat
leopardusz írta: sztem ha 4-5en céloznak rád, akkor már régen ideje h fordulj és eltávolodj, izé, megpucolj...
![]()
Szóval a torkolattüzeket figyelni, látni kell. 2-3 még elmegy, ha többről van szó, rossz helyen vagy...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.