- Köszönetek: 405
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
VoiceOfTheVoiceless írta: Sziasztok!
Végül is a csatahajók résznél rendezett kis kérdőívem egy Kutuzov megvételével ért véget, mert nem akartam a véletlenre bízni. A Shchors-t pont tegnap előtt fejeztem be, ezért elég friss viszontítási alapom volt a két hajó között. Maga a hajó tetszik, elég jó (szerintem) az átlagom is, viszont azt vettem észre, hogy hiába ugyan az a lövedéke a két hajónak (típus, sebesség), meg is hiába van rajta az IFHE, és hiába a plusz torony, egyszerűen nem ütök úgy 4-8 ezreket a Kutuzovval HE salvokként, mint ahogy azt tettem a shchors-al. Gyújtással nincs baj, viszont legtöbbször 800-3000-ig terjednek a salvoim, mert mondjuk 10 talált lövedékből 7 törik, és 3 üt át. Ami a Shchors-nál kicsit másképp volt, és mielőtt jönne a kérdés, nem a hajó páncélozott részét lövöm. Összefoglalva annyi, hogy amég a 7-essel egész könnyedén összehoztam a nagy sebzés köröket az IFHE felvétele után, hiába van meg ugyan az a kapitány, a Kutuzovval mégis jobban meg kell szenvedjek a sebzésért.Valami vélemény esetleg, vagy tanács?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.