Hát nálam úgy érzem az Atago lesz a kredit termelő és átképzési öszvér (a Kutuzov mellet), szépen dolgozott cv kapitánnyal is, de ugyan így jól használható az Izumo kapitányának kifehérítésére. Azért pöttyet jobban muzsikál a hajó mint a cv kapitánnyal
(ui: azért voltam rózsaszín, mert megpróbáltam megmenteni egy kis társamat, ami sikerült is, kiszedtem előle a rombit a füstből, de marha egyenesen belevágtatott a torpedóimba, fékezés nélkül, mert ő Yamato és megteheti, el is merült a picsába....) ui2:

de akkor ra Kiev-el hajóztam.
A második kör az az igazi bazdmeg kör volt. Az összes 8-as csatahajó átment lemmingbe, és bement a szigetek közé, mondván, majd ők lenyomják az üres óceánt. Az ellenfél meg tolta a capünket. Szóval a kicsikkel visszamentem, és próbáltam visszalőni a cap-et, miközben keserves harcokban próbáltam időt nyerni a wows majmoknak. Akik idővel rájöttek, hogy bazd, vissza kellene menni (már kilőtt csapatársak és az ellen kőkemény röhögése kellett a megvilágosodáshoz. Persze mikor visszajöttek már nagy mellénnyel kilőtték a lesebzett hajókat, majd leugattak, hogy ők hozták le a meccset. Az nem számított, hogy mindenki rajtuk röhögött

A kisebb tierrű hajók játékosai előtt le a kalappal, lelkesen támadtak, sőt eredményesen, csak közben elvéreztek, ahogy én is, de cap visszalövésénél nem kell arcból 4-5 hajóra rámászni

én két sziget között fordulóztam.