- Köszönetek: 482
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Storm írta:
Nem is fontos a BFT, mivel alapból is magas a légvédelem sebzése. Nem lesz egyébként 100-nál több, csak marad 100-on.sgt_dog írta: Na most még nehezebb döntenem,ez a leosztás sem rossz
expert loadert még nem használtam soha:)
BFT nem lesz sztem , így is 100-as a légvédelem.Amúgy ha feltenném,mi történik 100+ lesz?(nem emlékszem mennyi ponttal növeli az AA értéket) A hajón 3. slotba AA mod-ot tettem,de azt még lehet változik
Expert loadert meg nem fogod megbánni, ha felrakod. 2,5 másodperc (nem tudom pontosan) a lövedékcsere, John Doe kapitánnyal 1,5 (ezt se). Mivel nagyon jó az AP lövedék ezért gyakran fogsz váltogatni AP és HE között. Ha oldalát mutatja pl. egy Minotaur, akkor gyorsan áttöltesz AP-ra és mindjárt 15-30 ezret lősz bele, míg HE-vel talán 5-10 ezret. Ha csak egy lövésre van idő, akkor ez egy nagyon fontos skill.
vonKurz írta:
Storm írta:
Nem is fontos a BFT, mivel alapból is magas a légvédelem sebzése. Nem lesz egyébként 100-nál több, csak marad 100-on.sgt_dog írta: Na most még nehezebb döntenem,ez a leosztás sem rossz
expert loadert még nem használtam soha:)
BFT nem lesz sztem , így is 100-as a légvédelem.Amúgy ha feltenném,mi történik 100+ lesz?(nem emlékszem mennyi ponttal növeli az AA értéket) A hajón 3. slotba AA mod-ot tettem,de azt még lehet változik
Expert loadert meg nem fogod megbánni, ha felrakod. 2,5 másodperc (nem tudom pontosan) a lövedékcsere, John Doe kapitánnyal 1,5 (ezt se). Mivel nagyon jó az AP lövedék ezért gyakran fogsz váltogatni AP és HE között. Ha oldalát mutatja pl. egy Minotaur, akkor gyorsan áttöltesz AP-ra és mindjárt 15-30 ezret lősz bele, míg HE-vel talán 5-10 ezret. Ha csak egy lövésre van idő, akkor ez egy nagyon fontos skill.
ezzel. a hajóval nincs 5 másodperc egy lövés.
1 skillpontot elkölteni arra, hogy 2,5 másodperccel hamarabb töltsön át AP-ra ?
a dem. expert viszont szerintem is értelmetlen, a DM nagyon sokat fog közelről harcolni, és azt jellemzően AP-val teszi, egyszerúen mert az a hatékony. hiába ég le posztumusz, neked az kell, hogy most haljon meg.
preventive maintance-t kicsit sajnállom, de az expert marksmanra simán be lehet cserélni ezt meg a töltéscserét. különösen ha felteszed a töltésgyorsítót, azt pont rendbeteszi.
a BFT-t is sajnálnám lehagyni, ha a CV észrevesz, ész nélkül szalad, rövid időd van csak rá, hogy lefarmoljad a gépeita 100 légvédelem meg csak egy összehasonlító szám, nem az a lényeg, hanem hogy hány km-re mennyit sebez az AA...
superintendent/Adrenaline rush/concealment/AFT viszont egyértelmű.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.