Ezzel az NO-val nem kell sok meccs Baltimoreig (40k xp), de valahogy felemás érzésem van tőle
Ma: 3. meccs, 2 bukó, utána ez, szerencsére csak 2-3 t10-es hajó, de így is nemtom mitől, talán egy tirpitztől az egyik pillanatban a meccs felén eltűnt a hp-m nagyja. Aztán valami 7-8k hp-val (csak az rémlik, hogy vörös volt már a hajóikonom) rámentem egy fill hp-s Atagora, aki oldalát mutatta és valaki mást lőtt éppen, de alig tudtam citadellázni

Aztán végül kiszedett, a párbajban torpedózott, kikerültem, majd pirosra lötte az egyik elülső löveget, meg a végén folyamat lepattanót lőttem 3km-ről, esetleg itt lőhettem volna HE-t, de 12 seces töltéssel annyira sokat nem votl időm variálni, 10k hp-n megúszta...
Kurfürst meg folyamat húzta le a játékot a chaten, pedig ő volt most a t10 király Xd
Olyan bajom van most NO-val, hogy 16.4km lőtáv t10-es meccseken kissé kevés, mikor mindenki 19-20-ról lövi egymást, ha meg közel megyek és felderítenek, kapom az össztüzet, mert a dd-ket nem spotolják fel, ha igen, akkor meg nem lővik (jó, én se lövök rá egy +10km-re lévő dd-re, mert a lövedékek viszonylag lassúak és általában körbelövöm)