- Köszönetek: 1105
Durst2440 írta:
Ebben az esetben célszerű lenne lecserélnem a def AA vagy a Radar-t egy mezei sonarra? Vagy annyira azért nem gyakori a füst?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Durst2440 írta: Nagyon köszönöm a tanácsokat. Ezek szerint a viszkető mutatóujjam hátráltat leginkább az eredmények elérésében.
Őszintén szólva bár nyilvánvaló kellett volna legyen egyszer sem jutott eszembe hogy addig várjak míg a csatahajók beérnek 11-12 km körülre. Mégy egyszer köszönöm a segítséget.
BigaC írta: Még annyi tanács, bár már mindent elmondtak, hogy Steven Seagal bár BB kapitánynak szánták, nekem a DM-ben csücsül és 1.5mp-es AP-HE átváltást produkál
Gyakorlatilag azonnal tudok lövedéktípust váltani, ha úgy hozza a szükség. Általában az a javaslat, hogy áldozd fel a lőtávot a kicsit jobb ROF-ért, de egyelőre én megtartottam a magasabb lőtávot, nem minden csata olyan, hogy lehet közelről AP-rambózni, ilyenkor legalább gyújtogatok kicsit messziről. (az Adrenaline Rush amúgy is megvan, szóval a ROF a csata végéig csak javul
)
BigaC írta: Szerintem a kettőt lehet kombinálni, lassan haladó BB-ket lehet gyújtani messziről is, simán 18km-ről, aztán ha halálra idegesítettem-gyújtottam őket, akkor is át lehet menni lopakodóba.
Természetesen tiszteletben tartom DM szaktudásod, én messze vagyok tőle, egyelőre a vegyes harcmodorral tudok jobb eredményt produkálni.
Egyébként a Hindenburgról néztem nemrég egy videót, ahol azt mondták, a gyújtogatás mellett ő is veszélyes közelharcos tud lenni AP-vel, beleraktak training room-ba 10-15 Hindenburgot és egy Montanával lőttek rá. Messzebbről szétcitadellázta, de paradox módon ahogy egyre közelebbi Hindenburgokra lőtt, elmaradtak a citadellák a turtleback páncélzat miatt.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.