- Köszönetek: 97
vcsaba1968 írta: Igen sajnos a WG ezt fejleszti-a Bujkálok a Sziget mögöt cimü jtékot.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
A hozzászolásom pontosan azt fejezte ki hogy szerintem rossz irányba halad a fejlesztés.Azt gondolom a játéknak nem arrol kéne szolnia hogy egy lövéssel kigyujtom az ellent és várom hogy leégjen.HardcorePunk írta:
vcsaba1968 írta: Igen sajnos a WG ezt fejleszti-a Bujkálok a Sziget mögöt cimü jtékot.
Miért, mégis mi a szart csináljon egy papír hajó? Menjen ki nektek broadsideban hogy egy lövéssel zsíros crediteket szerezzetek? Ha te vagy ilyen bujkálós hajóval, gondolom akkor nem para, meg hegy mögül lősz 30k fire, az rendben van biztos...
vcsaba1968 írta:
A hozzászolásom pontosan azt fejezte ki hogy szerintem rossz irányba halad a fejlesztés.Azt gondolom a játéknak nem arrol kéne szolnia hogy egy lövéssel kigyujtom az ellent és várom hogy leégjen.HardcorePunk írta:
Miért, mégis mi a szart csináljon egy papír hajó? Menjen ki nektek broadsideban hogy egy lövéssel zsíros crediteket szerezzetek? Ha te vagy ilyen bujkálós hajóval, gondolom akkor nem para, meg hegy mögül lősz 30k fire, az rendben van biztos...
vcsaba1968 írta: Talán nem irtam de elöfizetés nélkül játszom,azaz nem telik mindenre .Pl zászlokbol teljesen kifogytam.Gondoltam hogy vannak akik szerint ez teljesen rendben van de a tüzeket szerintem egy kicsit vissza kéne fogni.Arrol mi a véleményed hogy az egyik csapat veszteség nélkül bedarálja a másikat.Szerintem ez a gyöztes oldalon is szar csatát eredményez.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.