- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ne is tudtam, hogy speckó a félfogú... Mire érdemes rakni?Grievous írta: Szerintem lemarad róla, de van 1m commander free p-je, abból "olcsón" még megússza a resetelést.
Last stand elégé kérdéses. Értelmét látom, de ha motort vagy kormánylapátot lőnek neked akkor már rég véged van. Ismerősöm mondja ,hogy ő minden CA-ra fok rakni, mert elege van az rng ezen részéről, de max brit CL-ekre lenne jó. Van minden nemzetnél 1-1 hajó ami esetleg igényelné, de csak arra külön skillezni kpaitányt luxus (max ha megtartós a hajó és akkor új kapitánnyal megtartód).
Yep, álca az első a 4. sorból, később innen 2.-nak ágtól függően vagy a jobbról 4-et v balról a 3-at célszerű majd (ifhe a CL ágra kell). 2. sorból majd még az adrenalin rush kell majd, de az utolsó v utolsó előtti választásnak javasolnám, én a végére hagyom, mert "csak" 2 pont, így mikor már 259k xp-k kellenek akkor csak egy nem annyira fontos skill nem lesz meg egy ideig
Hm, van speckó amcsi kapitányod ami 10 pontos, azzal mi a terved? (már nem rémlik mi a speckója a színes lövedékcsíkok mellett)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.