Japán cirkálók

Több
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #4545 Írta: sumák
sumák válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Szia(sztok)!

Sajnos én is itt tartok 1,5 hete ennél az átoknál.Jól látod a kérdést valami iszonyat ez a hajó kb 10/8 vesztes csata persze a csapat társak is hozzá járulnak csata vesztésben.Én úgy érzem ,hogy valamit nagyon rosszul állitótak be ennek a hajónak a paraméterein.Nagyon azon gondolkodok,hogy szabad tp-ből fogom át ugrani ezt a tiert.

Az amerikai ágon pedig a Cleverlandel ugyan ez a gondom semmire nem jó a hajó,na jó biztos én vagyok a béna,hogy ezekkel nem tudok játszani ;)
De nem szeretném magam idegesíteni játék közben,hogy mire rá fordul az ellenkező irányból jövő rombolóra az ágyúim le megy a nap!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja sumák által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 7 hónapja #4546 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Doktoruur írta: Na elérkeztem (nem végre....) a Furutaka förtelemhez. Adatait nézve elég tanácstalan vagyok. Valami taktika? Esetleg nem jobb coopban menni vele? Totális tanácstalánság uralkodott el rajtam. :unsure:

Várj csütörtökig, -elvileg - akkor jön a patch, amiben buffolva lesz ... így se fogja megváltani a világot, de talán jobb lesz.

Minden nemzet, minden ágán van egy hajó, amit túl kell élni ... itt a Furutaka az , amit túl kell élni ... gyűjts free xp - t, és nyugtatót ... jobb ötletem nincs.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, Doktoruur

Több
9 éve 7 hónapja #4548 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Én sem vagyok abszolut megelégedve a Furutaka-val, de őszinte leszek, csak co-op-ban megyek vele... ott viszont nagyon jó csatákat bír lehozni.... lassan tölt, de ha eltalál valamit, az nagyon fájdalmas tud lenni...
3 kill alatt még nem mentem vele csatát... ha túl kell lépni rajta, én is a free xp-t javaslom, vagy simán co-op csatákat, persze az nem termel annyit a konyhára... :unsure:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
9 éve 7 hónapja #4549 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Lehet coop lesz ebből, zászlóval megerősítve. :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #4550 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Furu olyan, mint a wotban a tier4-es gépek, csak túlélni lehet őket, vagy átugrani free-vel (B1, DW2, M5 stuart, etc).

Furuval ne kerülj közelharcba, nem túl gyorsan tüzelni (alapon 16 sec?), nekem a rombolókkal is voltak gondjaim ezzel a géppel, pedig a HE meglenne hozzá...

Aoba annyiban lesz hasonló, hogy a kinézete közel egyforma, ilt volt itt az oldalon a hírfolyamban kép róla, ahol a tornyokat lecserélték dupla csövűekre, hasonlóan az Aoba-hoz. De azon a torpedóknak már rendes hatótávja van, ami segíteni tud néha.

Mogami videó, igaz, hogy Tirpiz is van benne, de akkor is mogami :) 3 cső van egy tornyon? :O Végülis csak most esett le, hogy a mogami drága 8-as, míg az Aoba csak 6-os :silly:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja Grievous által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 7 hónapja #4571 Írta: rcati
rcati válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A Zao-ért megéri szenvedni:)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.244 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.