Lezárult egy korszak, és a Neptun cirkálótól mind a kapitány, mind a legénység szomorúan vett búcsút a kikötőben,
igaz nem végleg. A Leander, Fiji után a Neptun lesz a visszatérő, amint találunk rá képzett kapitányt és szabad kreditet
Azonban a Minotaurus-hoz vezető út nem volt zökkenő mentes, sőt... majd a képek mesélnek... szokásos wargaming kedvence nap volt nekem....
Végig gondolva a játszott szinteket, az ellenfeleket, a csatákban nyújtott teljesítményt, azt kell mondjam, az egyik számomra legjobb 9-es cirkáló volt. Sajnos azonban nem csatadöntő hajó, ennek oka a páncélzat és HE lőszer hiánya. Mindettől függetlenül sokat ki lehet hozni a hajóból. Érdemes lesz végig nézni, mert a képek önmagukért beszélnek, benne rejlenek azok a tények, amelyek alapján a Minotaurus igen is klán csatára alkalmas hajó lesz, okos használattal. Szerintem a 7. és 6. tierbeli ranked csaták is bizonyították az angol cirkálók életrevalóságát. DE ... nincs az a hajó és az a játékos, aki ellensúlyozni tudja egy csapatnyi WOWS majom elme roggyant játékát.
Első csata... bukta..na mert...amúgy csapat első...
A papír cirkáló igyekezett helyt állni, de kevés volt...talán motivációs banánt kellett volna osztogatni? ..mily meglepő, de BUKTA!!!!!!!!!!!!!!!!... ui: csak szerényen..csapat első..
Meglepiiiiiiiiiii
megint egy bukta.. itt csak harmadik voltam...
UI:
Tavasz83 játékostársamtól utólag is elnézést kérek
de a képek alapján sejtheted min mentem keresztül..
öhm.. szóval... nem a poén kedvéért...de megint...bukta... de volt a csatának egy fénypontja, egy Izumo menekült előlem farka felvágva.... nem volt füst, csak puszta rohadj meg hangulat, na meg előttem mész a vízbe.... de ha az emberre három hajó lő ősztüzet, azt nem lehet kimanőverezni...