Én most érkeztem el a Fiji cirkálóhoz és meg kell vallanom srácok, ez első látásra szerelem. Egyszerűen vannak olyan hajók, amelyekről még a megszerzése előtt érzem, ő jó lesz .... az általam megosztott képek pedig még egy teljesen alap hajóval készültek, a kapitány van kifehérítve. Az utolsó képnél asszem meg van a nagyobb lőtáv...
Amit eddig tapasztaltam, jól mozog és nagyjából jól fordul. Sok videót megnéztem, talán ezért is jók vele a statok, de nagyon pálya, csapat függő. Erősen javasolt a szakaszban való használatra, mert egy jó dd és egy Fiji játékos komoly hatással lehet a játékra. Hiszen egy füstben ülő cirkáló nem lát semmit.
Első csata

ismerkedtünk egymással...
A második csatánál bizony nyílt terepen ragadtam és megvolt a maga HP vámja a helyzetnek, pl. egy Kiev romboló rendesen odavert, valamint egy Texas csatahajó egyetlen salvóval elvittem a hp-m 2/3-át. Azért majd figyeljétek a jelvényeket is

azt hiszem a Fiji gyűjteni fogja a csatahajó kitüntetéseket.... bár a harmadik sorozatnál pont nincs jelvény
Azt hiszem ez a 5. vagy 6. csata, nagyjából itt sikerült megtalálnom a megfelelő helyet, persze itt is volt közelharc, szerencsére az ellenfelem mutatta az oldalát, kapta is sorban a citadellákat. Viszont ami fontos, kezdek ráérezni a hajóra, de nagyon kellene a nagyobb hajótest a légvédelem miatt és a torpedó sem ártana, mint írtam, csak a nagyobb lőtávolság modul van még csak kifejlesztve.