- Köszönetek: 1467
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
ledgeri írta: ... neked magas belátni, hogy számomra esetleg jobb, ha biztos információm van arról a +1 kilométerről, ami még a radarom hatókörébe ér, mint randomra ellőni, aztán vagy benne volt a valaki, vagy nem, akkor az a te dolgod. Nem csalk egy variációval lehet használni a hajókat többségében. hanem igen soknál lehet kombinálni dolgokat... Vagy megint újat mondtam?
Szete58 írta: A bölcsebb elengedi a témát... melyiktek lesz az? Köszönöm!
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Chapayev esetében igen, de az csak 1 km, és többet ér számomra az infó, amit a detected nyújt, mint az az 1 km-es "hú most nem látnak meg". Majd próbáld ki ezt a szentségtörést!bontottcsirke írta:
ledgeri írta: ... neked magas belátni, hogy számomra esetleg jobb, ha biztos információm van arról a +1 kilométerről, ami még a radarom hatókörébe ér, mint randomra ellőni, aztán vagy benne volt a valaki, vagy nem, akkor az a te dolgod. Nem csalk egy variációval lehet használni a hajókat többségében. hanem igen soknál lehet kombinálni dolgokat... Vagy megint újat mondtam?
Tehát te inkább rohangálsz akkora vagy nagyobb spot távval mint a radartávod ahelyett, hogy mondjuk 2-3 kilométerrel kevesebbről látnának meg.....Azt meg hogy miért kéne "randomra" elnyomni a radart nem is értem..
Nincs is azzal baj ha az ember cserélgeti a modulokat/ kapitányokat amíg azt értelmesen teszi, de szerintem hagyjuk is a témát.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.