Pedig a jelenlegi Murmansk csak árnyéka régi önmagának, mivel szétnerfelték a hajót. Kezdetben az a hajó isten volt, gyors volt és mozgékony, tűzerőben ütőképes elemekkel rendelkezett: ágyúk/lőtávolság/tűzgyorsaság/légvédelem tekintetében verhetetlen. Na ezt mind lenerfelték, pedig akkor is legyőzhető volt. De jó játékos kezében rendszeresen adta az 500 ezres bevételeket körönként. Ez bizony felborította a prém hajók bevételét, mivel többet keresett pl. mint az Atago. Az Atago buffot kapott, a Murmansk pedig olyan nerfet, amiből még most sem tért magához.
Na de, Donskoi

a kilences bitang orosz cirkáló.
Az első sorozat lényege, van ez a
Paarn nevű játékos, szerintem valamilyen csaló programot használt, mivel álló helyzetből, egy sziget mögül bravúrosan leszedte a hp 70%-át két sorozattal. Miközben én vadul manővereztem. Szokás szerint bedurrant az agyam

magam után csaltam, és elkaptam a rohadékot. Amúgy a végén mindenki szidta, mert az általa megcélzott hajók mindegyike eszméletlen modul/hp sebzéseket kaptak. Nyílt vízre kicsalva már más volt a helyzet, igyekeztem gyorsan mozogni az orosz ladikkal, már amennyire lehetett szegénykémmel és hajógerincig égettem a rohadékot. Érdekes módon már nyílt vízen, kevésbé érvényesült a fickó. Amúgy a társai is ott hagyták... nekem
A második sorozat csak a szokásos. Most már éget szépen a drága, még a c hajótest hiányzik, illetve a lőtáv nővelő ádáz gyilkossá tette, a csatahajók nagyon utálnak is érte