- Köszönetek: 490
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Majd fel gyújthatsz vele Szete báttya!!!Szete58 írta: Tanulom még a Bugyonnijt... azt már belevertem a konok fejembe, h. fordulás nincs - max. sziget mögött -, de azért eltart még egy darabig, mire a csatáimmal tele lesz az Örömködő... nagyon jó hajó ez, az az érzés pedig, amikor ma délben kevesebb, mint húsz százalékos életcsíkkal beúsztam két Fuso közé, megfizethetetlen... a bal oldali első salvója elvitte a maradék csíkom háromnegyedét, plusz a torpedóvetőcsövemet, szerencsére a szerelőim még sosem voltak gyorsabbak, így mehettek a torpedók balra. Közben fordítottam kicsit a hajón, és imádkoztam, bigott ateista komcsi komisszár kapitány létemre buzgón, hogy csak addig maradjak fenn a víz tetején, amíg a torpedókat jobbra kivetem... a víz szinte forrt körülöttem, a két Fuso összes nagy és kicsi csöve engem lőtt, robbantam... de süllyedtek velem-mellettem ők is... rég úsztam ki ennyire elégedetten a legközelebbi szigetre.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.