Szovjet cirkálók

Több
8 éve 10 hónapja #21127 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Éppen az előbb voltam tanácstalan vele,közben toltam egyet,kb 100k sebzés,nem tudom hogyan sikerült,íme: :woohoo:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #21128 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
[/quote]Háát nekem ezzel a hajóval nem megy.Már gondolkodtam az eladásán is.Itt meg mindig a szép eredményeket látom.Egy kérdésem lenne,használjátok AP lőszerrel is???[/quote]

Töltöm fel a videót, ott látni fogod mire érdemes Ap-vel, és mire Heat-el tüzelni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58, Metrodon91

Több
8 éve 10 hónapja #21138 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Nos, íme a kért orosz vas na meg jó kis tengeri csata :lol: akinek tetszik, kéretik feliratkozni a csatornára.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58

Több
8 éve 10 hónapja #21151 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Tanulom még a Bugyonnijt... azt már belevertem a konok fejembe, h. fordulás nincs - max. sziget mögött -, de azért eltart még egy darabig, mire a csatáimmal tele lesz az Örömködő... nagyon jó hajó ez, az az érzés pedig, amikor ma délben kevesebb, mint húsz százalékos életcsíkkal beúsztam két Fuso közé, megfizethetetlen... a bal oldali első salvója elvitte a maradék csíkom háromnegyedét, plusz a torpedóvetőcsövemet, szerencsére a szerelőim még sosem voltak gyorsabbak, így mehettek a torpedók balra. Közben fordítottam kicsit a hajón, és imádkoztam, bigott ateista komcsi komisszár kapitány létemre buzgón, hogy csak addig maradjak fenn a víz tetején, amíg a torpedókat jobbra kivetem... a víz szinte forrt körülöttem, a két Fuso összes nagy és kicsi csöve engem lőtt, robbantam... de süllyedtek velem-mellettem ők is... rég úsztam ki ennyire elégedetten a legközelebbi szigetre. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, James Onedin, BigaC, Gneisenau67

Több
8 éve 10 hónapja #21153 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók

Szete58 írta: Tanulom még a Bugyonnijt... azt már belevertem a konok fejembe, h. fordulás nincs - max. sziget mögött -, de azért eltart még egy darabig, mire a csatáimmal tele lesz az Örömködő... nagyon jó hajó ez, az az érzés pedig, amikor ma délben kevesebb, mint húsz százalékos életcsíkkal beúsztam két Fuso közé, megfizethetetlen... a bal oldali első salvója elvitte a maradék csíkom háromnegyedét, plusz a torpedóvetőcsövemet, szerencsére a szerelőim még sosem voltak gyorsabbak, így mehettek a torpedók balra. Közben fordítottam kicsit a hajón, és imádkoztam, bigott ateista komcsi komisszár kapitány létemre buzgón, hogy csak addig maradjak fenn a víz tetején, amíg a torpedókat jobbra kivetem... a víz szinte forrt körülöttem, a két Fuso összes nagy és kicsi csöve engem lőtt, robbantam... de süllyedtek velem-mellettem ők is... rég úsztam ki ennyire elégedetten a legközelebbi szigetre. :)

Majd fel gyújthatsz vele Szete báttya!!! ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gneisenau67

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #21157 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Jó ez a Csapajev vágtázik a Dimitrij felé. B)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Kzoli által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Szete58, Gneisenau67

Oldalmegjelenítési idő: 0.281 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.