geotigris9 írta:
Szerintem Trucker39 az egyik legalkalmasabb / legrátermettebb a feladatra és ebben szerintem sokan egyetértenek velem, csak kérdés elvállalja-e?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Trucker39 írta: Van Admin-ünk természetesen és vannak Moderátorok is az oldalon. Szerintem nem kell ezt a dolgot még tovább bonyolítani. Nincs sajnos az oldalon olyan nagy forgalom, hogy még külön szabályzást is be kellene vezetni.
Néha történnek kisebb balesetek, felesleges topic-ok nyílnak, többszöri figyelem felkeltés ellenére is egy hozzászólásban 4-5 kép van nyitva egymás után, holott az íratlan szabály szerint egyet nyitunk, a többit spoiler tag-ba rakjuk. Számtalanszor szóltam már én is, más is miatta, mégsem figyelnek oda a hozzászólók.
Ha meg épp nem ér rá a moderátor, majd az Admin felkér mást erre a szerepkörre.
Amúgy ha megfigyelitek, sokkal korrektebb, komolyabb hangvételű ennek a fórumnak a nyelvezete, hangvétele, más, hasonló fórumokhoz képest. Szerencsére a Vér Pistikék, nem itt múlatják az idejüket.
Mielőtt bárki próbálna olvasni a sorok között, nem kívánok Moderátor szerepkörben tündökölni.
Egyrészt nem vagyok alkalmas a faladatkör elvégzésére, mert eszembe jut valami, felpattanok hűséges Rosinante-m hátára és újabb szélmalomharcba kezdek, valami játék miatt.
Másrészt remélhetőleg egyszercsak kitavaszodik és akkor inkább a kertet csinálgatom, nem ülök egésznap a gép előtt.
Harmadrészt hirtelen haragú ember vagyok, ha valaki rosszalkodna, hamarabb kihajítanám a fórumról, mint ahogyan végig gondolnám az idevonatkozó szabályzati pontokat.
Amúgy vonKurtz alkalmas lenne a szerepkörre. Ha valaki nemért egyet a véleményével, percek múlva az illető eltűnne az oldalról, az összes hozzászólásával egyetemben és minden topic a hordozók és a rombolók dícséretéről zengene.
Persze nem kell komolyan venni ám a dolgot, csak kicsit szúrkálódtam.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.