Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #9954 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Majdnem szétvertem a gépet dühömben. 96000 dmg, a végén van nálunk egy fullos Königsberg (egész csata alatt a szigetek mögött bujkált)és egy Myogi (egész csata alatt a kiindulási pontnál cirkált és nem lőtt senkire), az ellenfélnél egy sebzett New York, egy kb. harmad HP-n lévő Königsberg és egy hordozó. A Königsberg szigetnek ment és az ellen Königje szétszedte. A Myogi 2 km-re megközelítette a New Yorkot és lövés leadása nélkül szépen megvárta, hogy darabokra lőjék, majd torpedóval elsüllyesszék. És ez a két anyátlan k.csög egy szakaszban volt... Az ilyenek teszik tönkre más játékát...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #9955 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

Justice írta: Majdnem szétvertem a gépet dühömben. 96000 dmg, a végén van nálunk egy fullos Königsberg (egész csata alatt a szigetek mögött bujkált)és egy Myogi (egész csata alatt a kiindulási pontnál cirkált és nem lőtt senkire), az ellenfélnél egy sebzett New York, egy kb. harmad HP-n lévő Königsberg és egy hordozó. A Königsberg szigetnek ment és az ellen Königje szétszedte. A Myogi 2 km-re megközelítette a New Yorkot és lövés leadása nélkül szépen megvárta, hogy darabokra lőjék, majd torpedóval elsüllyesszék. És ez a két anyátlan k.csög egy szakaszban volt... Az ilyenek teszik tönkre más játékát...

... mintha én erről már írtam volna... ezt írta rám egy nálam jobban hozzáértő, és igaza van... nyugi, és figyelj;

Figyelem: Spoiler! [ Kattints az elrejtéshez ]
sandorati beküldte:
No, tegnap este mentem pár kört, sajna nem sokat, mert ahogy gyanítottam, megint patch, megint szarabb lett.... minden meccsem szinte bukta, a csapat önimádó seggfejekkel tele, nehogy karcolás legyen a hajójukon, full hp-n elbújtak a hegyek mögé, gyakorlatilag végigcampelték a csatákat... tudom, mindig is ilyen volt - talán nem :angry: - de abba is hagytak a pics@ba az egészet.... így nem lehet élvezettel játszani, pedig ez lenne az alapja az egésznek...
Csak azt sajnálom, hogy mint hétvégente, vettem egy nap prémet, nem mentem vele semmire...
valami értelmes játékot kell keresnem, ez menni fog a levesbe, mint a WOT... :S :dry:

Felejtsd el, hogy ez csapatjáték!
Sebezz, ölj amennyit csak tudsz a többi nem számít. Nekem is esett a WR-em.. oszt? Közben meg nőt az átlagsebzésem és kerestem 5 misit.. Meg azzal a gyűlölt Pensacolaval citadellát lőttem egy Kongonak.. Egy másikba meg 57-szer sikerült belelőnöm mielött kiszedett, adott 25K HP-t magából. Ilyeneknek kell örülni, nem az idiótákon dühöngeni..
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja sandorati által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Justice

Több
9 éve 4 hónapja #9956 Írta: Justice
Teljesen igaz. :blush:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #9959 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem igaz, hogy szopassa a Fubukimat egyetlen egy győztes csatám sincs vele ramdomban (nem csak mai nap, összesen)......... :angry:

Ez már tényleg undorító amit az MM csinál, hogy nem rak be egy négykézláb csapatba vele! (És ne mondja nekem senki, hogy véletlenszerűen pont a vesztes oldalra rak vele!)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja geotigris9 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja #9965 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

ez elmond mindent a csapattársak képességeiröl
Mellékletek:

Több
9 éve 4 hónapja #9968 Írta: Justice

vcsaba1968 írta:

ez elmond mindent a csapattársak képességeiröl

Izgalmas meccs lehetett :sick:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Oldalmegjelenítési idő: 0.419 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.