Német csatahajók

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #29811 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
No, belekezdtem én is ebbe az ágba, a Colorado most annyira frusztrál, hogy egyelőre hagyom kicsit az amcsikat. Ma kezdtem el Kaiser-rel, eddig eléggé tetszik, az utolsó csatámban szépen kidurrantottam egy majdnem fullos wyoming-ot közelharcban. Most vettem meg rá a B testet, aztán gyorsan megyek a königre, amíg akciós B) Azt hiszem, tetszeni fog a német másodlagos tüzérség is. :) Egyébként volt egy jó csatám a kis Nassau-val is (4 kill + 60ezer dmg, igaz vesztettünk, utolsónak maradtam. Az utolsó csaták bukók voltak vele, annyira gyökér csapatokba kerültem) de azt csak addig nyomtam, hogy free xp nélkül megvehessem a császárt. Mondjuk ezt a furesz torony-elhelyezést szokni kell picit, de nem vészes.
(a képhez: 5 másodpercen múlt, hogy meglegyen az a langley is)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja chapo990 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #29817 Írta: metalrobi
metalrobi válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Kaiserrel rekord mennyiségű citadellát nyomtam. Pont akkor volt a brit cirkáló őrület amikor a Kaisert húztam :)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #29818 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

jo kis hajó ez :)
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #29835 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Én valamiért nem érzek rá, átlagban 40-50k jön össze, jó, volt már 90k sebzésem ,de az bukta volt, a végén egy tirpitz egy bismarck és egy stock nagato lövöldözgetett, ami ellen sokra nem mentem, mert a tirpitz volt közelebb hozzám.
Jó, kell még pár xp bismarckhoz, csak 60k vagy mennyi van rajta most, addig vagy ráérzek, vagy átugrom. Valahogy zavarni szokott, hogy 15 km felett vagy beadja a találatot, vagy csak a halakat lövöm ki a célpont körül (mikor a célzást nem szúrom el)

Több
8 éve 4 hónapja #29840 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Grievous írta: Valahogy zavarni szokott, hogy 15 km felett vagy beadja a találatot, vagy csak a halakat lövöm ki a célpont körül (mikor a célzást nem szúrom el)

Bismarck szerintem rosszabb e téren mint az elődje.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #29886 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Micsoda üdítő váltás a kis Kaiser a Corolado után :) Eddig 13 csatát mentem vele majdnem 77%os győzelmi rátával, az átlagsebzésem is ezzel a legjobb szinte. (Colorado-val nem bírtam értékelhető kört menni, NM-val azért közben becsúszott egykét jó meccs). Jobban tetszik, mint a Wyoming az amcsi vonalon ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja chapo990 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: metalrobi

Oldalmegjelenítési idő: 0.285 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.