Japán rombolók

Több
9 éve 1 hónapja #6891 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Mutsuki fullosan se az igazi. A 4. skill tényleg segít, kicsit komótosan, de tud fordulni a hajó, ha kilövik a hajócsavart.

Ma votl egy küldim, hogy 3 torpedó találatot vigyek be. Első 2 meccsen természetesen csak HE sebzésem volt a buktákban. 3. meccs meg kissé "vicces" volt

Megyek fent balra (jobb felső bázis). AFK mutsu feltűnik, torpedókat indítok, 6k hp marad róla (lövik). 1 torpedó találat. Később rálövök az egy helyben álló hordozóra, kicsit srégen áll, persze, hogy hatból 1 talál -.- kövi sorozatot nem tudok lőni, mert véletlen kigyújtottam és belehalt. Myoko kikerüli a torpedókat, Fuso szintúgy, közben Mutuski majdnem megöl. Végén éppen elkapja egy torpedó, miközben harcol az egyik BB-vel. Néha agybajt kapok ettől :S

Csak mire kaptam ennyi xp-t? :huh:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6893 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
a Mutsuki sehogy sem az igazi rövid lötáv állandoan az észlelés határán a torpedok meg lassuak és nagyon szélesre nyilnak .Szoval nehéz ügy vele jo eredmény elérni.

Több
9 éve 1 hónapja #6895 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Csak az utolsó test meg a hozzá tartozó ágyúk hiányoznak..
De ez egy förmedvény! Ha spot és torpedó távolság között kolbászolok, nem találok el semmit. Ha közelebb megyek azonnal kiszednek. 10-ből 8 esetben az első sorozattol felrobbanok.. Nem jöttem még rá, hogy ez a hulladék mire jó vagy hogyan kéne játszani vele.. De az biztos, hogy a legfájdalmasabb grind lesz..

Több
9 éve 1 hónapja #6896 Írta: Grievous
Nálam nem szokott robbanni :blink:
Cirkálókat és főleg rombolókat ritkán lehet eltalálni ezekkel a torpedókkal, legfeljebb, ha csatázik a másik irányba, akkor van esély rá (mivel nem figyeli a másik oldalt). Tegnap 4km-ről torpedóztam meg egy clevelandet, szerencse, hogy a másik oldalra figyelt :whistle:

Lehet azt kéne csinálni, mint amit néha művelt Cleverland a videóiban, kamikaze művelet, vagy bejön, vagy nem :evil:

Több
9 éve 1 hónapja #6909 Írta: Grievous
Mutsu:

Orrom előtt robbantják fel full hp-ról a Warspite-ot, akit követtem egy kis ideje. Egyedül talán a bombázóktól vesztettem 500hp-t a meccs alatt. 19k xp van most rajta, 63 a hutsu, kellemes min 44 nap áll előttem, ha mindennap kapok 1k xp-t, szorozva :S

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6916 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Én felszászloztam +50% xp volt 50 darab még van vagy 3-om.

Oldalmegjelenítési idő: 0.244 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.