Japán rombolók

Több
9 éve 1 hónapja #6507 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Grievous írta:
Utána meg ranger torpedós osztaga 2méterről kiszedett (2méterre dobta le, pár pillanat múlva meg süllyedtem 3 találattal)

erről jut eszembe
hordozót üldöztem rombolóval, mikor megjelentek a torpedóvetői. Körözgetett felettem, az oldalamba.. nem volt kedvem hoszan menekülni előle, s letérni a hordozó üldözéséről, a repcsik felé fordultam és nekikrohantam. gondoltam majd épp beférek 2 torpedó közé és kész (persze valszeg szűk lett volna a hely :cheer: ) megnézett és inditotta is őket, DE: a torpedó szépen elsuhantak alattam, olyan kicsi volt a távolság köztünk, h nem tudtak élesedni még... B) az nélkül h számoltam volna vele, a legjobbat tettem

szóval ha közel a repcsi, érdemes feléje kitérni, s fullgőzzel berohanni alája, ő kell majd kitérjen, s ujra rád forduljon, vagy pedig elszurja a torpedóvetést :evil:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #6513 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Erre a Mutsukira, meg az utána lévőre mondjatok tippeket, mert komolyan mondom már a csatahajók is kiröhögnek. Annyira lassúak ezek a torpedók, hogy hihetetlen, simán kikerülik őket. :sick:

És ezt tudom a másik oldalról is, tegnap Nagato - val, ha 20 torpedót nem kerültem ki a meccsen , akkor egyet sem.

Több
9 éve 1 hónapja #6518 Írta: erdosati
erdosati válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Ha már kiszúrtak akkor el se engedd őket. Én tettem rá álcafestést és partizánkodom vele. elég közel lehet menni és ha nem számítanak rád akkor talán betrafálsz. A másik ötlet hogy a két adagot átfedésben küldd el, ellövöd az elsőt és utána a következő irányát visszaveszed az első mező feléig. Ha lefordul is van esélyed betalálni.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6523 Írta: erdosati
Na mentem egy kört vele. Bár vesztes csata volt de szépen muzsikált. Igazi sunnyogó lett, ha kiszúrnak akkor vége a mókának, menekülni kell.

Melléklet:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. www.kepfeltoltes.hu

Melléklet:

Melléklet:

Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja erdosati által.

Több
9 éve 1 hónapja #6528 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
köszi a tippeket, már próbáltam elé - mögé mindenhogyan lőni, de nagyon hektikus a dolog ...

szép kör volt, egyszer nekem is volt 91k, de azóta örülök, ha 50k fölé tudok menni

ha anyahajó is van a pályán, akkor szinte esélytelen a dolog, a sok repülő spot - olja a torpedókat, meg engem is

Több
9 éve 1 hónapja #6534 Írta: erdosati

Sith7 írta: köszi a tippeket, már próbáltam elé - mögé mindenhogyan lőni, de nagyon hektikus a dolog ...

szép kör volt, egyszer nekem is volt 91k, de azóta örülök, ha 50k fölé tudok menni

ha anyahajó is van a pályán, akkor szinte esélytelen a dolog, a sok repülő spot - olja a torpedókat, meg engem is

A kilőtt hajó pont egy anyahajó volt :-)

Oldalmegjelenítési idő: 0.258 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.