Az igaz.
Nekem jelenleg egyedül a szórással van bajom. Páncél hiánya? Alacsonyabb gyújtás, mint a többi hajónál? (na ezt nem néztem meg pontosan mennyire igaz) Folyamat t10 kb? Ezek annyira nem érdekelnének, HA tudna lőni az ágyú, ami marhára fontos. Ok, IRL nem volt túl nagy a találati aránya a hajóknak, de ez a wows, itt azért másabbak az arányszámok, valahol fent van valamelyik wowsos oldalon mekkora a hajók szórásai? Jó lenne összehasonlítnai, NC-nél voltam még kiakadva, meg talán BIsmarck első 10-20 körénél, de aztán az kezes bárány lett, az amcsi nem :V
Csodás, t6-8, de bukó, de ha nyertünk is volna, a gyújts 5x és legyen 10k sebzésed se lett volna meg itteni állás szerint, 15 gyújtásból 9996 sebzés? Ok, marad a Budy majd a műveletre -.-" (chapayevet eladtam jövőhét miatt, de az nem gyújt annyira, mint kistesója)
Fubuki és Hatsuharu volt A bázison, a mi dd-ink nem igen spotolták, de nem is néztem hogy milyenek voltak, de annyit láttam hogy gyorsan meghaltak... BB-t is vesztettünk az elején, párszor misseltem, ami jó lett volna pontokban, aztán a francia 8-as bb-t nem sikerült annyira eltalálni és gyújtani
Majd este folytatom, kiderült hogy elmarad az esti órám ,szóval vissza falusi nethez Xd (fincsi 128kb-es net, de annyira gondot wowsnál nem tapasztaltam belőle, wotnál ott volt +100 pingem, de wowsnál alatta marad, wtf)