Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
6 éve 9 hónapja - 6 éve 9 hónapja #50834 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ilyen gyöngyszemek is találhatóak az elmúlt 2 napnyi ~25% win rateban..Köszönöm wg ezt a fair lehetőséget!

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 6 éve 9 hónapja Mcarthur73 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, Jaszon

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 9 hónapja #50893 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Monarchnak voltaképp mi a franc lenne a koncepciója? Kicsi a lőtávja viszonylag, ezt még elnézném neki, jó az álcája, kicsi a hp-ja a méretei miatt, ez viszonylag jó, hp meg elfogadható. Gyújtása valamivel kisebb elődjeinél, de ezzel semmi gond nincs, kompenzáció a nagyobb kaliber miatt. DE hogy SZÓR AZ ÁGYÚ ARRA SEMMI INDOK SINCS -.-" Olyan 20%-os találati arányom van, más bb-kkel kb vagy 30-40%... (Iowaval voltam utoljára bb-s, ott 30%-ot tudtam tartani).

2 napja egy 5km-re lévő Mogami OLDALÁT MISSELTE 9 LÖVEDÉKBŐL 7, utána egy KGV-re lőttem 6,5 KM-RŐL, 1 TALÁLT. Ja, bukó kör volt, számít? Xd Nagyon szeszélyes ez a löveg, mert egyik bukóban pár napja összejött 175k sebzés, de ilyen ágyúkarakterisztikával csoda :dry:

Mai bukó, t10, alig találtam el valamit...

Mellékletek:

Több
6 éve 9 hónapja #50894 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez aztán érdekes MM. MI van itt egész 7végén tele van DD kkel minden kör , ellenben 1-1 BB ? Ilyet se láttam még.
Egyébként a játékmeneten észrevehető a tipikus 7végi játékosállomány, de nem is részletezném....

Mellékletek:

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
6 éve 9 hónapja #50895 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Dühöngő
Olyan, mint a bárányhimlő....túl kell rajta esni és kész. A Lion már elvileg szórakoztatóbb lesz, de nekem pl. még hátravan bő 100E XP odáig :(

Grievous írta: Monarchnak voltaképp mi a franc lenne a koncepciója? Kicsi a lőtávja viszonylag, ezt még elnézném neki, jó az álcája, kicsi a hp-ja a méretei miatt, ez viszonylag jó, hp meg elfogadható. Gyújtása valamivel kisebb elődjeinél, de ezzel semmi gond nincs, kompenzáció a nagyobb kaliber miatt. DE hogy SZÓR AZ ÁGYÚ ARRA SEMMI INDOK SINCS -.-" Olyan 20%-os találati arányom van, más bb-kkel kb vagy 30-40%... (Iowaval voltam utoljára bb-s, ott 30%-ot tudtam tartani).

2 napja egy 5km-re lévő Mogami OLDALÁT MISSELTE 9 LÖVEDÉKBŐL 7, utána egy KGV-re lőttem 6,5 KM-RŐL, 1 TALÁLT. Ja, bukó kör volt, számít? Xd Nagyon szeszélyes ez a löveg, mert egyik bukóban pár napja összejött 175k sebzés, de ilyen ágyúkarakterisztikával csoda :dry:

Mai bukó, t10, alig találtam el valamit...

Több
6 éve 9 hónapja #50896 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
nekem 50k xp van asszem rajta, így ellesz még egy darabig, csak a winrate is elég pocsék, ahogy emlékszem és gondolom a hajó hiányosságai is okozzák a gondot... (legalább az AA elmegy kategória, nem egy amcsi bb, de elég szépen szed, ha nem t9-10-es cv megy rád)

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
6 éve 9 hónapja #50899 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igazából azért nagy csalódás nekem ez a hajó, mert a King George V nagyon bejött, és utána érkezett ez a f0stalicsk@... Az AA egyébként tényleg tűrhető, de nem érzem magam boldognak amikor az irányomba látom érkezni az ellenséges repülőrajokat...

Grievous írta: nekem 50k xp van asszem rajta, így ellesz még egy darabig, csak a winrate is elég pocsék, ahogy emlékszem és gondolom a hajó hiányosságai is okozzák a gondot... (legalább az AA elmegy kategória, nem egy amcsi bb, de elég szépen szed, ha nem t9-10-es cv megy rád)

Oldalmegjelenítési idő: 0.449 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.