Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
6 éve 9 hónapja #50490 Írta: splash...
splash... válaszolt a következő témában: Dühöngő
Erre kíváncsi lennék hogy sikerült kikapni, 2essel 120k :blink: :blink: :blink: :blink:
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 9 hónapja #50491 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő
120k-t sebeztél ,de egy capet sem foglaltál, és gondolom a többi kolléga is csak a sebzésre ment ár és senki nem foglalt.

Több
6 éve 9 hónapja #50496 Írta: splash...
splash... válaszolt a következő témában: Dühöngő

DragonZ írta: 120k-t sebeztél ,de egy capet sem foglaltál, és gondolom a többi kolléga is csak a sebzésre ment ár és senki nem foglalt.

Sima 1-1 bázisos normal battle volt, foglalni a cv miatt nem tudtam, a végén 1v3 maradtam és permaspoton tartott, de 120k egy ilyen meccsen a 60%a az összesnek...

Több
6 éve 9 hónapja #50530 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma is dolgozott a WG-féle legendás MM. Ez egy dolog. De az továbbra sem világos, hogy miért kerülnek folyamatosan hozzám a szobanövények??? 6-ból 4x +2 tier volt a mai menü...

És az sem segít, ha kisebb a tier. Húznám a japán ágat, erre ugyanaz, t2-vel t3 ellen végig és én vagyok a top????? 3 kört mentem, egyet nem tudtam nyerni, hagytam is...

Mellékletek:

Több
6 éve 9 hónapja - 6 éve 9 hónapja #50532 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Dühöngő
Őszinte részvét Dewri :(

De nem csak nálad "dolgozott a legendás MM". A tegnapi 21 meccsemből 10 nyert, mindegyikben én voltam a "legkisebb" - értsd +2 tier szinte mindig... általában T8-ban, majd lementem T7-T6-T5-re is, hátha... hát nem... (Igaz volt 3 meccsem T10-zel...) és persze a leguccsó "felvarrós-patch-es" küldetést nem akarta megadni (1 csata alatt: 70K sebzés, 1 kill és nyerj), valamelyik feltétel nem jött össze, persze az aktuális csapat sem volt mindig a toppon....
Utolsó szerkesztés: 6 éve 9 hónapja Ghostsaker által.

Több
6 éve 9 hónapja - 6 éve 9 hónapja #50535 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap mentem 30 csatát Hindenburggal. Cél az elite cruiser emblem megszerzése volt. Simán meg is lett 125K átlagsebzéssel. Ám 32%-os winrattel :D Bizony ám, csak azt néztem mi gyújtható vagy ki broadsideol, tojtam minden másra, killre, capre, DDre, állásra :) Így megy ez sajna :)

Az emblemesdi miatt szerintem sokan hasonlóan játszanak most.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 9 hónapja Hipper23 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.427 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.