- Köszönetek: 398
Grievous írta: Másik meg ez, t7, most komolyan?!
Hogy a büdös jó istenbe lehetek 3. ilyen kevés sebzéssel? Kill nem adhat ennyi pontot?!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Grievous írta: Nálam a winrate msot az elmúlt napokban jó volt, de New Orleans-szal csak hulladék meccseken tudtam szorozni. Higgyem el, hogy pár napja nem tudok NO-val úgy játszani mint előtte? Szinte első salvoknál oda a hp-m 80%-a, ha nem lőnek ki, ma is...
utána mentem egy másik kör picivel később, kb ugyanannyi xp és elsőnél volt 100% xp bónusz a daily first win miatt
Meg a nap is jól indult, Nelsonnal nem tudtam belépni Aztán kifizettem a 75k creditet vagy mennyit az időlimit levétele miatt, mennék még egy kört Nelsonnal scenariot, MEGINT NEM ENGEDETT BE?! Bezártam a klienst, gamecentert is és most újraindítottam.
végén sebeztem 40k-t pár botba, de ennyi volt, oda lett a szorzóm így. Mentem egy kört utána, ugyanannyi xp, de vagy 1,5 több creditet hoztam, mert 120k-t sebeztem.
Majd Duke of Yorkkal mentem volna. MEGINT KIDOBOTT?! De beengedett egyből....
és szerintem a konfigod már játékra alkalmatlan.
leopardusz írta: Biztosan. nekem is minimumbeallitas van, a géppuskákat én se látom , de legalabb ki tudom hozni a 30-40 fpst. Uh egy jó géppel már sokat nem javulhat a teljesítményem
De a 18 nagyon kevés, a régi gépemen a wot ment volt ugy pár peccsnél, uh tudom h azért az már hajhúzós...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.