Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
6 éve 9 hónapja #50401 Írta: Myrsky
Myrsky válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Másik meg ez, t7, most komolyan?!
Hogy a büdös jó istenbe lehetek 3. ilyen kevés sebzéssel? Kill nem adhat ennyi pontot?!

Magasabb tier-ű be a sebzést gondolom jobban honorálja a játék, plusz a felderítés utáni sebzésed is lehet, hogy ilyen ellenfélbe ment, és az elég sokat számíthat.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 9 hónapja #50413 Írta: Roland
Roland válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Nálam a winrate msot az elmúlt napokban jó volt, de New Orleans-szal csak hulladék meccseken tudtam szorozni. Higgyem el, hogy pár napja nem tudok NO-val úgy játszani mint előtte? Szinte első salvoknál oda a hp-m 80%-a, ha nem lőnek ki, ma is...

utána mentem egy másik kör picivel később, kb ugyanannyi xp és elsőnél volt 100% xp bónusz a daily first win miatt :dry:

Meg a nap is jól indult, Nelsonnal nem tudtam belépni Aztán kifizettem a 75k creditet vagy mennyit az időlimit levétele miatt, mennék még egy kört Nelsonnal scenariot, MEGINT NEM ENGEDETT BE?! Bezártam a klienst, gamecentert is és most újraindítottam.

végén sebeztem 40k-t pár botba, de ennyi volt, oda lett a szorzóm így. Mentem egy kört utána, ugyanannyi xp, de vagy 1,5 több creditet hoztam, mert 120k-t sebeztem.
Majd Duke of Yorkkal mentem volna. MEGINT KIDOBOTT?! De beengedett egyből....

nem szeretnék okoskodni se megbántani téged de ahogy a képeket nézem a grafikád a full low és igy is csak 20 fps amit produkálsz. én azt mondanám hogy valszeg kéne némi fejlesztés grafikai téren mert ugye minden patchel javítják a grafikát is meg a hangot is és szerintem a konfigod már játékra alkalmatlan.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81

Több
6 éve 9 hónapja #50416 Írta: Shogun
Shogun válaszolt a következő témában: Dühöngő

és szerintem a konfigod már játékra alkalmatlan.

Itt lesz a kutya elásva. Egyszerűen szólva túl gyenge a géped a játékhoz, ezért dobál ki szerencsétlen, mert a lelket is kihajtanád belőle a Wows miatt, de már csak hullagyalázás ami folyik. Ha fejlesztenéd a géped egyrészt nem szenvednél hardverileg ennyit, másrészt akár még a teljesítményed is javulhat a folyamatosabb játék miatt.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
6 éve 9 hónapja - 6 éve 9 hónapja #50417 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Biztosan. nekem is minimumbeallitas van, a géppuskákat én se látom :P, de legalabb ki tudom hozni a 30-40 fpst. Uh egy jó géppel már sokat nem javulhat a teljesítményem :lol:

De a 18 nagyon kevés, a régi gépemen a wot ment volt ugy pár peccsnél, uh tudom h azért az már hajhúzós... :dry:
Utolsó szerkesztés: 6 éve 9 hónapja leopardusz által.

Több
6 éve 9 hónapja #50420 Írta: Rallyefan81
Rallyefan81 válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: Biztosan. nekem is minimumbeallitas van, a géppuskákat én se látom :P, de legalabb ki tudom hozni a 30-40 fpst. Uh egy jó géppel már sokat nem javulhat a teljesítményem :lol:

De a 18 nagyon kevés, a régi gépemen a wot ment volt ugy pár peccsnél, uh tudom h azért az már hajhúzós... :dry:

A "hárdver" piacot is a WG uralja! Azért lesz kevés a géped folyamatosan! :angry:

Több
6 éve 9 hónapja #50421 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát, laptopot nehézkes fejleszteni :cheer: (4. éve lesz meg)
20-25 fps-sel eddig bőven elvoltam, wotban is, itt is. Jó, van mikor sok apróság miatt (repcsik, és hasonlók) miatt leesik 12-re, de utána helyreáll.
Skin módokat már levettem, csak voice line és pár kisebb van még fent.
Meccs végi kidobások csak december óta tartanak, és nem patch-től, legalábbis nem rémlik, hogy lett volna egy patch váltás és utána indult volna :dry: Meccs elejivel meg nem lenne bajom, ha visszaengedne egyből, de mikor folyamat kidob, az wtf. Legalább egy hiba feliratot írhatna, habár a wot se jobb-e téren, mert az ottani hibaüzenettel sokra nem mész

Oldalmegjelenítési idő: 0.430 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.