Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
6 éve 9 hónapja #50381 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csodás, most buktam egy scenario kört Nelsonnal mert 3. próbálkozásnál is kidobott a rendszer betöltésnél. ELőtte bezártam a gamecentert, elindítottam, beléptem és nelsonnal mentem volna, hát hogyne, hogy nem enged be...
És buktam egy +20% credites festést is...
És most kell várnom 15 percet kb, mert semmi értelme most már belépni, mert eltelik kb 3-5 perc mire betöltene a belépő oldalig, utána még olyan 0,5-1 perc míg betölt és a csata nagyja eltelt és valszeg meg is haltam, mert scenarionál láttam már olyant, hogy oda spawnolt le ellenséges bot, ahova nem szokott, mikor volt afk player (dunkirkes jut eszembe most)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 9 hónapja #50386 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azért durva az rng. ennyire szélsőséges. Chapayev ( a nagy tűzrakó ) 200 -ból 3 tűz. Engem persze egy csira Mogami minden találattal gyújtott. Ráadásul a zászlók is fent voltak. Vicc...

Mellékletek:

Több
6 éve 9 hónapja #50387 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap egy romboló egyetlen találata azonnal lángba borította az Iowamat. Ne idegeskedj!

Több
6 éve 9 hónapja #50388 Írta: Rallyefan81
Rallyefan81 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ilyenkor azzal nyugtatom magam, hogy játék....
És nem az Úr 1941. évének május hó 24. napja,a hajó neve pedig , amin matrózként szolgálok HMS Hood....
;)
Ott xarabb volt az RNG és nem volt restart..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Mcarthur73, Gizmo, BigaC, Jaszon

Több
6 éve 9 hónapja #50389 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen az egy másfajta "játék " volt. De itt érdekes hogy rendszerint gyújtanak mikor eloltok 2-3 tüzet a hajón. Az első HE találat a hajómon mikor még érintetlen vagyok az 100% gyújtás. Nekem elég ritkán van ilyen hogy ennyire adja. Ugyanez a citadellákkal is. Hiába van full 90 fokban oldalt és meglövöm, az istennek sem akarja beadni. Valamikor meg egy salvoval süllyesztek, meg most is Missourival elsütöm a hátsó torony ágyúit valami brit cirkálóra és a 3 találat 3 citadellát adott be.....
A meccs elején már megvan hogy fogja ezeket befolyásolni a játék ez biztos.

Több
6 éve 9 hónapja #50390 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát nem tudom, de igy bemondásra nem hiszem el. De ha mutatsz valami bizonyitékot, meggyőzhető vagyok ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Shogun

Oldalmegjelenítési idő: 0.447 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.