Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
6 éve 9 hónapja #50221 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő

Ezt komolyan higgyem el? 1 critical, 2 def és 0 sebzés? Hogyne, NC és Bismarck mi a büdös jó istent csinál?! Komolyan, a buktát amiatt a 2 bb miatt történt, meg hogy az Enterprise nem ment el a start helytől ilt nem nagyon lötte le a Lexington gépeit, akiktől kaptam egy AP dive bomber támadást ami 20k hp veszteséggel járt (nem hiszem hogy HE squad volt, jó, 2 squad volt, de akkor is 20k gyújtás nélkül?
Végén a Bismarck oldalát mutatta az ellenfél 4 hajójának, MEGÁLLT és a 9km-re lévő ellenfelekre a másodlagosa nem kapcsolt be? Ha manual is, akkor is alap, hogy kijelölöm a célpontot egy lövés után...
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 9 hónapja #50228 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na, két csata, ugyanazzal a hajóval. Az egy dolog, hogy hulladék az Émile Bertin, vagy az Emerald.

De biztos, hogy valamit mahinál a WG.

Első csatában megy a hajóra a Frosty Fir festés, meg zászlók dögivel, berak egy csatában ami tele van Tier VII-es hajókkal, amikor az EB még Tier IV hajók ellen is elvérzik.

Persze Fiji pikk-pakk kilő, eredmény:

Következp csata EB-vel, se festés, se zászlók, berak egy csatába, ahol Tier V-nél csak gyengébb hajók vannak, erre ez:

Az más kérdés, hogy az első csatát nyerte a csapat, a másodikat pedig elvesztette, ez utóbbi a sok agyahalott idiótának köszönhetően, az ellenfél veszteségeit összesen két hajó okozta.

Szóval nem tudom elfogadni, hogy ez csak összeesküvés elmélet, főleg, mivel tegnap is ez volt, pakoltam fel a festést a zászlókat és mindkét hajóval azonnal halál, és mindig Tier VI-VII-es hajók mellé rakott be ilyenkor, ha minden extra nélkül megyek, akkor tudja dobni a játék a Tier IV-V hajókat.
Mellékletek:

Több
6 éve 9 hónapja #50229 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na emberek, új elmélet: ha telerakod a hajód zászlókkal és raksz rá festést biztos, hogy veszítesz! :love:
Biztos azért szórakoznak veled, mert ilyen csúnyán beszélsz az alkotásukról :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Rallyefan81, Jaszon

Több
6 éve 9 hónapja #50230 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Storm írta: Na emberek, új elmélet: ha telerakod a hajód zászlókkal és raksz rá festést biztos, hogy veszítesz! :love:
Biztos azért szórakoznak veled, mert ilyen csúnyán beszélsz az alkotásukról :D

Ez olyan, mint a "felteszed a defAA-t, addig nem látsz cv-t, míg le nem veszed" :D

Több
6 éve 9 hónapja #50231 Írta: nwa5000
nwa5000 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez valóban így van. :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, Jaszon

Több
6 éve 9 hónapja #50233 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mondjuk az már nekem is furcsa volt múltkor, mikor állandóan 5-5dd volt minden csatában, amint öljdd-t task-kal indítottam csatát, eltűntek a dd-k. Amint meglett a task, tele voltak a csaták dd-vel. B)

Oldalmegjelenítési idő: 0.407 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.