- Köszönetek: 482
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BigaC írta:
Get200 írta:
Shimával egyszer sikerült egy indításból két BBt full Hpról kiszednem. Egymás után mentek szép egyenesen miközben mellettük foglaltam a bázist.. nyilván a shima az OP és nem a két BB volt a hülye..
Ez mikor volt, 2 éve?
chapo990 írta: Huh, hát alig sarkítod a dolgokat.. Az, hogy mit publikál a wg, meg hogy mit tapasztalsz a csatában kb ég és föld. Szerintem nem újdonság senkinek, hogy egy mezei játékos bb-vel elvétve lő marhanagysebzést, sokkal jellemzőbb a túl nagy szórás + az overpen, stb. Sok csatában azt látni, hogy sokkal többet érnek egy cirkáló ágyúi. Szóval azt, hogy "mit sírtak ki maguknak" és hogy abból mit kaptak, eléggé fenntartásokkal illik kezelni.
De nyilván azt állítottam, hogy ha kitorpedózol két hülye bb-st, akkor a shima az op.
Ja meg remélem ezután az jön, hogy a pl cv-nek nem a bb a legkönnyebb célpont, ja meg torpedózni se azokat a legkönnyebb, ugye? Hagyjuk már...
Egyébként azt meg egy szóval se említettem, hogy dd-vel olyan könnyű lenne játszani.
Get200 írta: Ugye ha kilövök valamit akkor istenkirálycsászár vagyok, ha kilőnek akkor tuti csaltak..
Csisz.hu írta: Elmehetne a sunyiba a wg. akármit csinálok nem enged nyerni .Inkább kikapcs
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.