Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja #30169 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés
Lehetséges. Majd sasolok legközelebb :)
Egyszer jártam úgy, még Kaiser-rel, hogy induláskor le szoktam lock-olni az ágyúkat arra az oldalra, amerre forgatni akarom őket, mivel az a két középső torony hajlamos összevissza forogni, ha nem közel merőlegesen tartom az ágyúkat. Szóval a csata hevében észreveszek egy cirkálót a közelemben. Egész jó szögben volt, szóval gyorsan célra tart, tűz.. csak a lock-ot felejtettem el feloldani, szóval a 10db ólom elszállt, mint a győzelmi zászló (bele egy szigetbe) :lol:
persze abban a pillanatban beugrott, hogy kimaradt egy lépés :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #30179 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Streamben nem, de youtube-on van hogy replayből játszanak ( ha balra fent a ping jelző fixen -35, akkor az az....

Na akkor vannak érdekességek: pl a torpedó-predictor minden égtály felé, emberek csúszkálnak össze vissza stb...

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30280 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés
link
például itt is 12:21nél - ilyenre gondoltam
biztos amiatt van, amit mondotok (-35 itt is megvan, stb..), de vicces azért :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja chapo990 által.

Több
8 éve 5 hónapja #30282 Írta: ledgeri
Jaja!

Korábban amikor picit más volt a replay vezérlés, akkor lehetett gyorsítani, lassítani. És megesett, hogy ha ki akartál keresni egy rész a végén, és odáig gyorsítva mentél akkor a játék kamera elcsúszott valamelyik irányba, pl amíg a cél neve, és a célkereszted fedte egymást, a cél a HUD alapján 20-30 fokkal balra jobbra volt, DE a te (replay béli) lövéseid eltalálták (mert ebben az esetben vagy feléd jött, vagy állt...)

Amíg nincs hivatalos WG általi támogatás, addig marad az -35 check ilyen esetekben...

Több
8 éve 4 hónapja #30512 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Szeretnék egy regisztrációt nCore-on, valaki (akinek sok van :) ) ki tudna segíteni egy meghívóval? ;)
Sehogy se tudok hozzáférni... :dry:

Több
8 éve 4 hónapja #30514 Írta: ledgeri
Sajna a wows elveszi az időmet, így nincs mit kitölteni, szóval nemigazán megy a torrent, szóval nem kapok jó statot, így nem érek el jó rangot, így nem tudok élni a ranghoz kötött meghívóküldési lehetőséggel... pedig rá is néztem!

Oldalmegjelenítési idő: 0.468 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.