Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja #30159 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Kérdés
Dunkerque vs Molotov ?
Pro / kontra ?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Bigi
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #30160 Írta: Bigi
Bigi válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem a teljesség igényével mondom az én véleményem.

Francia kegyetlen pontatlan, sokszor lő mellém, szemből beton oldalról könnyen ölhető. Angol, USA hajót komolyabban veszem.
Molotov - c-c. papír, de jó gyújtó hajó. Nem egy sokrétű, sajátságos játékstílusára kell rájönnie.

Keresetéről nincs infóm. Nem sokat, de remélem valamit segíthettem B)

Több
8 éve 5 hónapja #30164 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés
Miféle csalással mennek egyesek? Már többször feltűnt, mikor csatákat nézek pl youtube-on, hogy néha a játékos úgy lövi el az ágyúit az adott célra, hogy az ágyú még a közelben sincs, nagyban forog a torony, a lövedékek meg mégis találnak. Miféle boszorkányság (=cheat) ez? B)
Az első néhány alkalommal, mikor ilyet láttam, csak néztem, ezt most hogy.. vagy én látom-e rosszul, de nem..

Több
8 éve 5 hónapja #30165 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

chapo990 írta: Miféle csalással mennek egyesek? Már többször feltűnt, mikor csatákat nézek pl youtube-on, hogy néha a játékos úgy lövi el az ágyúit az adott célra, hogy az ágyú még a közelben sincs, nagyban forog a torony, a lövedékek meg mégis találnak. Miféle boszorkányság (=cheat) ez? B)
Az első néhány alkalommal, mikor ilyet láttam, csak néztem, ezt most hogy.. vagy én látom-e rosszul, de nem..

A Videó nem adja vissza a játékban használt célkeresztet,csak karikákat látsz helyette.A skálát nem látod.Ezt onnan tudom hogy már én is csináltam.Nem feltétlenül csalás,bár nem tudom hogy te mit láttál...

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30166 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés
én konkrétan nem egyszer láttam már olyat, hogy pl xy csatahajóval első két ágyúval, cél az ellenségen, a hátsó tornyok célon vannak, de töltenek, és látszik, hogy az első tornyoknak kell még pl 15-20°, sárga a célgömb, mutatja, hogy a tornyok "jönnek a cél felé" de még nincsenek ott, és mégis ellövi, és mégis betalálnak a lövegékek, az első tornyok füstölnek, szal nem másik ágyúkkal lőtt, de közelben sincsenek.. lehet csak a felvétel, vagy mittomén, de vicces :)
és fura
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja chapo990 által.

Több
8 éve 5 hónapja #30167 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
olyan szokott lenni nálam is, h pl első lövegek vannak a célon, hátsók még forognak, mégis mikor tüzelek mindegyik kilövi magát. DE TERMÉSZETESEN a hátsók lövései elszállnak a búsba :woohoo: .
Magyarázat: torpedónézetre váltás után szokott ez lenni, mikor visszateszem ágyura, az egyes nyomódik le legtöbbször. Mivel addig AP volt betöltve, az első lenyomásra kilő az összes ágyu s kezdi a HEt tölteni. (persze csúnyán káromkodok ilyenkor :evil: ).

Meglehet h ilyesmit láthattál, az első ágyúk lövedékeit. Biztos lehetsz benne, h a még forgó ágyuk lövedékei nem fognak a cél felé haladni, senkinek.

Oldalmegjelenítési idő: 0.345 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.