Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 6 hónapja #28912 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Dobjam ki a csodás Fusou skinemet pl? :O

Amúgy nemtom mi okozza pl a kidobást a betöltő képernyőre, mert skin nem sokat kellene, hogy tegyen a kliens instabillá tételéhez. Módként fent van még egy tech tree, egy ikon, ami jelzi a célzott hajónál, hogy tolat, előremegy vagy egy helyben áll (lassítást, gyorsítást nem jelzi), meg egy bejelentkező résznél a háttér videó van lecserélve, de az hol van, hol nincs. Meg a medállok vannak módolva, kc-s jobban néz ki :P

De az ágyúdolog nemtom mi, nem túl gyakori, talán 2-3 havonta van, de az marhára zavaró, kb mint az, hogy fordulnék, de nem is érzékeli a rendszer, hogy nyomom a gombot, csak ha elengedem és újra megnyomom, de ezt másik topicban olvastam ,hogy van ilyen másnál is :dry:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #28913 Írta: eclipse85gt
eclipse85gt válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok! Grievous lenne 1 kérdésem,hol lehet letölteni azt a modot amit említettél ami jelzi hogy mikor tolat a kijelölt hajó?

Több
8 éve 6 hónapja #28916 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Én az Aslain packból telepítem azt, a legutolsó módok közt szerepel.

Több
8 éve 6 hónapja #28918 Írta: eclipse85gt
eclipse85gt válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszönöm a segítséget.

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28939 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Kérdés
Előre is elnézést kérek, mert ennek nem itt lenne a helye (legalábbis szerintem, de nem tudom hova betenni).

Trucker39 Nem tudlak másképp elérni, de szeretnék konzultálni veled papírmakett témában. Miként tudnánk erre sort keríteni? Fórum?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja Acetil_coenzim_A által.

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28943 Írta: gépészpocok
gépészpocok válaszolt a következő témában: Kérdés
Erre nem igazán kell mod.Ha nézed a hajó kéményéből kiszálló füstöt abból tudod hogy ha az hátrafelé száll akkor elöre megy,ha előrefelé akkor tolat,ha nincs füst akkor áll.Nekem inkább olyan mod lenne jó ami a sebességet mutatja az elöretartás miatt.

Más téma:
Hallott már valaki olyanrol hogy lehet a wot oldalára beírni kódot és kapsz érte hajót ,dublont stb.
Ha van olyan aki tud ilyet az megosztaná másokkal is hogy hol lehet ezeket megtalálni?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja gépészpocok által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.389 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.