- Köszönetek: 2295
Mydgard írta: Szevasztok, egy gyors kerdes, magyar WoWs klan-klanok leteznek?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Azért mert a birka csorda azt hiszi hogy az a hajó mindent ki bír.Állandóan magára hagyják,és lehet menekülni a dd-k és a cirkálók elől.Sok esetben nemhogy előre,inkább hátra kellene vele menni,le a térképről,de ez nem a hajó,hanem az úgynevezett csapattársak hibája.Ahogy írtad el várnák hogy támadjon spot nélkül,közben kitéve minden ellenfélnek.Nekem is meg van,de amíg nem változik a játék menet ,nem szívesen használom.És az ilyen "társak" azon kívül hogy magadra hagynak,még ők reportoznak....Amit gondolok róluk azt inkább magamban tartom....DragonZ írta: Árulja el nekem valaki miért akar reportolni egy faszkalap , amiért yamatoval nem rontok előre mint egy marha ? Ő new orleanssal volt , én szedtem ki az általa életben hagyott dd-t ,ami őt kiszedte , miközben én kerülgettem a torpedokat . Ja és kampelek, de hát könyörgöm, nem támogatni kell bb vel , hanem menni előre mint egy agyatlan barom ? Nem tudom feltenni a képet , de 86 másodlagos találatom volt, ami azért elárulja mennyire voltam hátul .
Hozzáteszem első meccsem volt a szépséggel
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.