Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 7 hónapja #26343 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

Mydgard írta: Szevasztok, egy gyors kerdes, magyar WoWs klan-klanok leteznek?

– Mit alapít három angol?
– Krikettklubot,

– Mit alapít három francia?
– Szerelmi háromszöget.

– Mit alapít három magyar?
– Négy pártot!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR, DragonZ, pkrusi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #26347 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Miért van az, hogy a wargaming oldalára anno bejelentkeztem, egy darabig nincs is gond, aztán időnként kidob és újra be kell jelentkezzek, amivel csak az a baj, hogy állandóan azt írja, rossz a jelszó (a játékba meg beenged vele...)

Több
8 éve 7 hónapja #26370 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés
Árulja el nekem valaki miért akar reportolni egy faszkalap , amiért yamatoval nem rontok előre mint egy marha ? Ő new orleanssal volt , én szedtem ki az általa életben hagyott dd-t ,ami őt kiszedte , miközben én kerülgettem a torpedokat . Ja és kampelek, de hát könyörgöm, nem támogatni kell bb vel , hanem menni előre mint egy agyatlan barom ? Nem tudom feltenni a képet , de 86 másodlagos találatom volt, ami azért elárulja mennyire voltam hátul .
Hozzáteszem első meccsem volt a szépséggel :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 7 hónapja #26373 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

DragonZ írta: Árulja el nekem valaki miért akar reportolni egy faszkalap , amiért yamatoval nem rontok előre mint egy marha ? Ő new orleanssal volt , én szedtem ki az általa életben hagyott dd-t ,ami őt kiszedte , miközben én kerülgettem a torpedokat . Ja és kampelek, de hát könyörgöm, nem támogatni kell bb vel , hanem menni előre mint egy agyatlan barom ? Nem tudom feltenni a képet , de 86 másodlagos találatom volt, ami azért elárulja mennyire voltam hátul .
Hozzáteszem első meccsem volt a szépséggel :)

Azért mert a birka csorda azt hiszi hogy az a hajó mindent ki bír.Állandóan magára hagyják,és lehet menekülni a dd-k és a cirkálók elől.Sok esetben nemhogy előre,inkább hátra kellene vele menni,le a térképről,de ez nem a hajó,hanem az úgynevezett csapattársak hibája.Ahogy írtad el várnák hogy támadjon spot nélkül,közben kitéve minden ellenfélnek.Nekem is meg van,de amíg nem változik a játék menet ,nem szívesen használom.És az ilyen "társak" azon kívül hogy magadra hagynak,még ők reportoznak....Amit gondolok róluk azt inkább magamban tartom....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR, llw99, DragonZ

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26378 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
Azoktól kérdezném akik cv-vel játszanak:Mennyire normális dolog az,hogy 10-es mezőnyben a 8-as cirkálót támadják?Be kaptam egy adag torpedót,és el is süllyedtem.De előtte a 9-es német bb-t porig égettem.Kicsit fel húzott a dolog.Valóban én számítottam neki a leg fontosabb célpontnak?Ez még a csata elején történt,talált volna mást is.Mi a véleményetek?Kép mellékelve,látható rajta az is,hogy mit ért el a csata végén.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja James Onedin által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26381 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Mit is választott volna az Ibukikat a 90-es kégvédelemmel +skill esetleg a 10-es bb- ket?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja vcsaba1968 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.358 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.