Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 11 hónapja #21419 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
Közelharcban, oldalát mutató cirkálóra érdemes APt tölteni, adja is a citadellákat. Csak kicsi az AP max sebzése, ezért jó sok kell de hamarabb kiüti mintha HEt lőne az ember.
Sajnos mostanság többet ér az ágyú mint a torpedó :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #21424 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: kérdeznék én is, rosszul emlékszem, hogy valamelyik patch óta meg lehet nézni a kikötőben részletesen a páncélzatot, citadellát, stb és színekkel mutatja a hajón? vagy ez csak terv volt? mindenesetre nem találom sehol...

más is emlékszik erre, de majd csak később lesz kész.
forum.worldofwarships.com/index.php?/top...-viewed-in-port-how/

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #21428 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta: Csak annyit ehhez, hogy ha a cleve rámteszi a célkeresztjét már nem vagyok, mert tudok róla alapból, ha meg romboló van a zónámban akkor meg azt is megtudta, és egyből irányt váltok, 20 másodperc alatt eltünök.. de ha tudsz zao-t olcsón kb 200 meccses ellátmánnyal, elfogadom...
Az US rombolókat meg már érzem annyira, hogy egy CV-t el tudok találni, köszi szépen...
+Japánokkal is lehet lődozni ágyuval, ha tudod, hogy mire kell és mennyit, így erről is ennyit.

Infókért köszi, sztereotípiákért kevésbé...

nem szekálni akartalak, csak ugy éreztem, hogy még nincs ilyen hajód, amivel lehet láthatatlanul lőni.
és mivel én nagyon ráizgultam erre a dologra, szépen sorba mentem az osszes verzion, ebbol vontam le azt a kovetkeztetest, hogy ugyanolyan kellemesség, mint a cirkálokon a torpedo, johet jol, de számítani nem tudsz rá.

látom Bensonod már van, én azt csinállom vele, meg Fletcherrel is, hogy belemegyek az ellenfél romboloiba, megolom oket ha japán :) 5-6km-rol, aztan torpedozom, az meg nem jon ossze a lovoldozessel....
annyira xar 12-13km-re a roppálya, hogy értelmetlen lőni, és már említettem tobbszor is egyébként, de egyszer mikor szaladtam egy Taiho után, sokszáz lövésből volt kb 80 találatom rajt. a 80 HE találat sebzett 8000-t, ebben már benne van 500 tuzsebzés is, mert 80 találatból egyszer sikerult kigyujtani...
szal fletcherrel cirkálora se lovok. semmire nem lovok, kizárolag másik rombolora, kozelrol...

Kamikazem nincs, tier5 biztosan más, Kageroval mindenesetre álcátol fuggetlenul eszembe nem jutna elloni magam, vagy más modon felhívni magamra a figyelmet...

20 másodperc alatt amugy egy Atago simán leveri a hp-m minimum felét :)

ui, orosz rombolot felesleges idekeverni, neki nincs torpedoja ugye, szal a Kiev meg gondolom felette is mar teljesen mas, AP-val siman oli a cirkalot, gyujt is, meg minden...
csak o meg megint nemtom szerezhet-e olyan álcát, amivel elég messzirol lohet...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja vonKurz által.

Több
8 éve 11 hónapja #21429 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta:

vonKurz írta: ui, a Kutuzov is tud szerintem ilyent, csak nagyon messzirol, 18km asszem...

a Kutuzov lőtávja 19.1 és 8mp-es töltési idő.
fent van nálam a concealment modul + a prém festés, így 12.7-ről látszódik csak, amíg nem lövök :)
egyetlen baja a kis űrméret, úgyhogy a tűzgyújtásban lehet ilyen messziről reménykedni. a demolition expert skill-el 15% az esély, ami már nem rossz, de még ezzel is egy tier 7 japán/amerikai cirkáló értékének is alatta van.
.

jó, de itt a láthatatlanságról volt szo, szoval a Kutuzov ha jo a képlet, akkor kapitany skillel + felszerelessel 11,17 km a lövés nélkuli láthatósága, illetve ha lo, az + 4560 m, azaz nagyjából 16km-ről már láthatatlan, persze ehhez soxor az kell, hogy 1. valaki spotoljon neki, 2. 16km-ről már ritkán talállod el, és emiatt kevés lesz a gyujtás is.
elviekben. de ezt megerosithetné valaki akinek van, mert csak ellenfélnek ismerem, én meg nem mentem vele ugye :)

Több
8 éve 11 hónapja #21433 Írta: BigaC
az új tooltip azt jelzi a Kutuzov concealmentnél, hogy lövéskor az észlelés 19.2km
szóval itt nincs láthatatlansági zóna...

Több
8 éve 11 hónapja #21435 Írta: BigaC

vonKurz írta:
Kamikazem nincs, tier5 biztosan más, Kageroval mindenesetre álcátol fuggetlenul eszembe nem jutna elloni magam, vagy más modon felhívni magamra a figyelmet...

20 másodperc alatt amugy egy Atago simán leveri a hp-m minimum felét :)

ui, orosz rombolot felesleges idekeverni, neki nincs torpedoja ugye, szal a Kiev meg gondolom felette is mar teljesen mas, AP-val siman oli a cirkalot, gyujt is, meg minden...
csak o meg megint nemtom szerezhet-e olyan álcát, amivel elég messzirol lohet...

Kamikaze-vel szinte csak rombolóra lövök én is, cirkálóra csak akkor, ha minimális a HP-je.
Tier 5-6 körül viszont a CV-k elég puhák, torpedótöltés közben lehet CV-re szórni, meglepő módon citadellák is befigyelnek.
A Kievnél nem tudom, hogy van-e ilyen zóna, én a füstöt használom lődözésre, azt hiszem 4db van, ami jó sok. lövegei elég jók messzire is (12km) is a lövegei, cirkálót is simán el lehet találni/oldalát citadellázni. (130mm-es lövegekről beszélünk rombolónál)
a 14km-re növelőre még nincs elég skill-em, de biztosan nagy móka :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.361 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.