- Köszönetek: 219
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BigaC írta: kérdeznék én is, rosszul emlékszem, hogy valamelyik patch óta meg lehet nézni a kikötőben részletesen a páncélzatot, citadellát, stb és színekkel mutatja a hajón? vagy ez csak terv volt? mindenesetre nem találom sehol...
ledgeri írta: Csak annyit ehhez, hogy ha a cleve rámteszi a célkeresztjét már nem vagyok, mert tudok róla alapból, ha meg romboló van a zónámban akkor meg azt is megtudta, és egyből irányt váltok, 20 másodperc alatt eltünök.. de ha tudsz zao-t olcsón kb 200 meccses ellátmánnyal, elfogadom...
Az US rombolókat meg már érzem annyira, hogy egy CV-t el tudok találni, köszi szépen...
+Japánokkal is lehet lődozni ágyuval, ha tudod, hogy mire kell és mennyit, így erről is ennyit.
Infókért köszi, sztereotípiákért kevésbé...
BigaC írta:
vonKurz írta: ui, a Kutuzov is tud szerintem ilyent, csak nagyon messzirol, 18km asszem...
a Kutuzov lőtávja 19.1 és 8mp-es töltési idő.
fent van nálam a concealment modul + a prém festés, így 12.7-ről látszódik csak, amíg nem lövök
egyetlen baja a kis űrméret, úgyhogy a tűzgyújtásban lehet ilyen messziről reménykedni. a demolition expert skill-el 15% az esély, ami már nem rossz, de még ezzel is egy tier 7 japán/amerikai cirkáló értékének is alatta van.
.
vonKurz írta:
Kamikazem nincs, tier5 biztosan más, Kageroval mindenesetre álcátol fuggetlenul eszembe nem jutna elloni magam, vagy más modon felhívni magamra a figyelmet...
20 másodperc alatt amugy egy Atago simán leveri a hp-m minimum felét
ui, orosz rombolot felesleges idekeverni, neki nincs torpedoja ugye, szal a Kiev meg gondolom felette is mar teljesen mas, AP-val siman oli a cirkalot, gyujt is, meg minden...
csak o meg megint nemtom szerezhet-e olyan álcát, amivel elég messzirol lohet...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.