- Köszönetek: 219
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
James Onedin írta:
Dehogynem,megérdemelte!!!Szete58 írta:
Rájöttem én is, h. nem!James Onedin írta: (...) No de Szete Báttya így kell viselkedni???
Még nem tettem ilyet,viszont én is gondolkodtam rajta.Majdnem minden csatámban akad ilyen csapat társam,(lehet hogy több is)és ilyenkor ez engem sem vigasztal.....Nem akarok vitázni senkivel,még senkivel sem tettem itt a fórumon,mindenki másképp látja a dolgokat.Get200 írta:
James Onedin írta:
Dehogynem,megérdemelte!!!Szete58 írta:
Rájöttem én is, h. nem!James Onedin írta: (...) No de Szete Báttya így kell viselkedni???
A lehető "legokosabb" dolog..
Ha csak szar a gépe vagy a nete és ez miatt késöbb ér a csatába akkor ha megfeszül sem tud játszani mivel te kiszedted..
Mivel csapattagot sebzel, NEKED jár a büntetés. XP, kredit levonás, esetleg bebarbizol
Ha simán otthagyod kap párszáz XPt meg valami minimális kreditet... Ja nem! mivel csapattárs lőtte ki ezért mégtöbb kreditet és XPt kap..
Ha simán otthagyod tud spotolni illetve egy mozdulatlan célpont mindig izgalmasabb mint egy olyan aki össze vissza megy és még vissza is lő.. Lehet ezért éled túl vagy lesz egy plusz killed..
De csak nyugodtan..
Get200 írta: A lehető "legokosabb" dolog..
Ha csak szar a gépe vagy a nete és ez miatt késöbb ér a csatába akkor ha megfeszül sem tud játszani mivel te kiszedted..
Mivel csapattagot sebzel, NEKED jár a büntetés. XP, kredit levonás, esetleg bebarbizol
Ha simán otthagyod kap párszáz XPt meg valami minimális kreditet... Ja nem! mivel csapattárs lőtte ki ezért mégtöbb kreditet és XPt kap..
Ha simán otthagyod tud spotolni illetve egy mozdulatlan célpont mindig izgalmasabb mint egy olyan aki össze vissza megy és még vissza is lő.. Lehet ezért éled túl vagy lesz egy plusz killed..
De csak nyugodtan..
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.