Csak egy gyors kérdés...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #20728 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
gyanus volt a szigoritás mert tul sok volt a pink

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #20732 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta:

Szete58 írta:

James Onedin írta: (...) No de Szete Báttya így kell viselkedni??? :woohoo:

Rájöttem én is, h. nem! :sick:

Dehogynem,megérdemelte!!!

A lehető "legokosabb" dolog..
Ha csak szar a gépe vagy a nete és ez miatt késöbb ér a csatába akkor ha megfeszül sem tud játszani mivel te kiszedted..
Mivel csapattagot sebzel, NEKED jár a büntetés. XP, kredit levonás, esetleg bebarbizol
Ha simán otthagyod kap párszáz XPt meg valami minimális kreditet... Ja nem! mivel csapattárs lőtte ki ezért mégtöbb kreditet és XPt kap..
Ha simán otthagyod tud spotolni illetve egy mozdulatlan célpont mindig izgalmasabb mint egy olyan aki össze vissza megy és még vissza is lő.. Lehet ezért éled túl vagy lesz egy plusz killed..
De csak nyugodtan..

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #20733 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

Get200 írta:

James Onedin írta:

Szete58 írta:

James Onedin írta: (...) No de Szete Báttya így kell viselkedni??? :woohoo:

Rájöttem én is, h. nem! :sick:

Dehogynem,megérdemelte!!!

A lehető "legokosabb" dolog..
Ha csak szar a gépe vagy a nete és ez miatt késöbb ér a csatába akkor ha megfeszül sem tud játszani mivel te kiszedted..
Mivel csapattagot sebzel, NEKED jár a büntetés. XP, kredit levonás, esetleg bebarbizol
Ha simán otthagyod kap párszáz XPt meg valami minimális kreditet... Ja nem! mivel csapattárs lőtte ki ezért mégtöbb kreditet és XPt kap..
Ha simán otthagyod tud spotolni illetve egy mozdulatlan célpont mindig izgalmasabb mint egy olyan aki össze vissza megy és még vissza is lő.. Lehet ezért éled túl vagy lesz egy plusz killed..
De csak nyugodtan..

Még nem tettem ilyet,viszont én is gondolkodtam rajta.Majdnem minden csatámban akad ilyen csapat társam,(lehet hogy több is)és ilyenkor ez engem sem vigasztal.....Nem akarok vitázni senkivel,még senkivel sem tettem itt a fórumon,mindenki másképp látja a dolgokat.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja James Onedin által.

Több
8 éve 11 hónapja #20734 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

Get200 írta: A lehető "legokosabb" dolog..
De csak nyugodtan..

egyetértek.
amúgy se értem, miért kell egy csatát így kezdeni, az én morálomnak semleges 3.-ként se tesz jót, ha ilyet látok. biztos lesz még a csapatban, akinek nem tetszik és 2x meggondolja, kinek segít.
nyilván ha valaki troll/ámokfutó, azt ki kell szedni mielőtt még nagyobb kárt tesz.
azokat is utálom, akik mellém durrantanak, mert 5mp-ig még nem indultam el. úgyhogy egy ideje legalább 1-es speed-et nyomok, úgy találom ki, hová-merre. :)

Több
8 éve 11 hónapja #20748 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Kérdés
megvan szexi nagato, s szeretném az atago legénységét belerakni. fog menni?:D
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #20753 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Kérdés
hát nagyon nem értem ezt a kapitány átpakolós sztorit... átraktam, de valag ezüstöt kellett költenem, hogy legalább 50%os legyen a kapitány:/

Oldalmegjelenítési idő: 0.460 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.