nézegettem a wr-emet hajók szerint, a legjobb és a legrosszabb 5.
a listákban csak a legalább 50 csatával rendelkezőket néztem.
1. Nürnberg 60.56%
2. Kamikaze R 56.65%
3. Gnevny 56.34%
4. Königsberg 50%
5. Pensacola 49.3%
1. Wyoming 33.96%
2. New York 38.98%
3. Omaha 44%
4. New Mexico 44.12%
5. Izyaslav 44.78%
érdekes, hogy a wr nem egészen fedi azokat a hajókat, amikkel szeretek is játszani.
viszont a Kamikaze stabilan ott van a kedvenc/legjobb wr/damage listában
a következtetések:
1. cirkálóval szeretek játszani, de nem tudok jól
kivétel a Nürnberg.
2. csatahajóval kevésbé szeretek menni, pedig a New Mex/Colorado-ban lenne fejlődési potenciál. talán azért szeretek velük kevésbé menni, mert úgy érzem nagyobb felelősség/többet bukik a csapat, ha nem jól játszom
3. a romboló vonal tetszik, kár, hogy a sok cirkáló helyett nem inkább a japán/amerikai vonalra töltöttem volna el az időt.
4. azért még mindig szeretem a cirkálókat, csak lehet, hogy abból túl sokat vállaltam. minden nemzet el van kezdve, és sajnos a szovjet is érdekel
5. az átlag winrate annál rosszabb lesz, minél több hajóra oszlik el a játékidő, hacsak valaki nem főállású teszter
érdekes adat még a damage átlag is, első 4-ek:
1. New Mexico 45K
2. New York 31K
3. Kamikaze 30K
4. Pensacola 27K
kill/death ratio
1. New Mexico 2.58
2. Nürnberg 1.96
3. Kamikaze R 1.81
4. Pensacola 1.61
van még mit fejlődni. a damage átlagot kicsit fel tudom hozni a Colorado-val, viszont a kill/average frags kezd visszaesni. persze amikor kill-es missziók vannak, a killtolvajoknak megugrik az átlaga, akik lemaradnak róla, azoknak meg csökken
de missziótól függetlenül úgy tűnik, kevesebbet süllyesztek. 1-2 hónapja még 4-5 killeket is csináltam nem is ritkán, most meg örülök 2 süllyesztésnek.
a viszonylag új szerzeményeknek (Yorck, Colorado), sőt az ARP hajóknak egyenként sincs még 50 csatájuk, meglátjuk, hogy mit módosítanak a statisztikán.