Jelenleg 597 vendég és nincs tag online

(17 szavazat)

Az elmúlt időszakban igen nagy változásokon esett át a kapitányok képzettségi rendszere és annak menedzselése, ezért zstorok75 összeállított egy már az újításokkal és módosításokkal frissített új leírást a témáról.

(16 szavazat)

A következő cikkben zstorok75 próbál némi útmutatást nyújtani Mindenkinek a kapitányi képzettségek kiosztását illetően. A cikk főként a helyes gondolatmenet kialakítására törekszik, mint inkább hogy konkrét, hajótípushoz tartozó esetekkel példálózzon. A cikk frissített verziója itt érhető el!

(12 szavazat)

Egy angol nyelvű oldalon szépen összefoglalták, hogy milyen rejtett vagy nehezen fellelhető billentyű parancsokkal könnyíthetjük meg WoWs-os életünket, a következőkben ezen poszt fordítását olvashatjátok:

(14 szavazat)

Az angol nyelvű fórumon Sharana nevű felhasználó igen részletesen összefoglalta és leírta, hogy hogyan játsszunk a repülőgép-hordozókkal (irányítás, működés, stb.), a következőkben ezen poszt fordítását olvashatjátok:

(11 szavazat)

Az angol nyelvű fórumon Sharana nevű felhasználó igen részletesen összefoglalta és leírta a játékban működő AA (Anti-Aircraft - légvédelmi) mechanizmus működését, a következőkben ezen poszt fordítását olvashatjátok:

(13 szavazat)

Az angol nyelvű fórumon Sharana nevű felhasználó igen részletesen összefoglalta és leírta a játékban működő sebzési mechanizmus működését, a következőkben ezen poszt fordítását olvashatjátok:

(15 szavazat)

Az angol nyelvű fórumon Sharana nevű felhasználó igen részletesen összefoglalta és leírta a játékban lévő spot (felderítési) mechanizmus működését, a következőkben ezen poszt fordítását olvashatjátok:

2015.07.14. 11:10

Álcafestések

Írta:
(9 szavazat)

Az álcafestések a World of Warships egyik fontos összetevői. A következő cikkben részletesen leírom, hogy hogyan lehet az álcafestéseket alkalmazni, illetve hogy pontosan milyen hatásai vannak az egyes típusoknak:

(7 szavazat)

Sokan nem tudják, hogy a csaták számának, pontosabban a szerzett össz XP növekedésével a profiljuk is szinteket lép. 

E szintlépésekkel új funkciókhoz férhettek hozzá, illetve kredit jutalom is jár velük:

(9 szavazat)

A 0.3.1 patch beköszöntével egy újabb szintet léphet a felhasználói fiókunk (7-es szint). Minden csatában szerezhetünk a WoT-hoz hasonlóan achievementeket. Ha sikerült megszerezni, akkor jelzőzászlókat rakhatunk a hajónkra (nem minden achievement-hez tartozik zászló). A zászlók egy csata erejéig maradnak hajónkon és különböző előnyökhöz juttatnak minket arra az egy csatára.

1. oldal / 2
© 2021 WOWS.HU. Minden jog fenntartva.

Please publish modules in offcanvas position.