0.10.0 Frissítés: Központban a holdújév

Az új frissítéssel nagy ünneplés veszi kezdetét, ugyanis a Holdújévet ünnepelhetjük január 21-től. Idén is sok-sok jutalmat zsebelhetünk majd be... (1 nap prémium a cikkben)

Ilyen például a szokásos "Lunar New Year" konténer, amelyből többféle "Pan-Asian" hajót is nyithatunk majd. Természetesen egyedi festések, dublon és prémium napok szerzése sem maradhat majd el.

Küldetések elvégzéséért is szerezhetünk ilyen konténereket, viszont ha minden ilyen küldetést elvégzünk, miénk lehet a VI Anshan destroyer egy 6 skilles kapitánnyal és egy plusz port slottal.

Pontos hajólista:

VIII Fen Yang  VI Anshan, VIII Irian, VIII Loyang,
VI Huanghe, VIII Siliwangi

 

d

 

 Megjelennek majd a "Journey to the West" konténerek is, amelyből pedig akár a két új Pan-Asian prémium hajót is megszerezhetjük egyedi festéssel.

Ezek a hajók:

IX Wujing  VIII Sanzang

s

 

Megjelennek az új napi ajándékok, amiket napi bejelentkezésekkel vehetünk majd át. Ennek ideje: Január 20. - Február 3 - ig tart majd.

q

 

A commander skillek változatását is eszközölték, amivel egy külön cikk foglalkozik. A pontos kinézet a videóban is szerepel.

A cikket ide kattintva találjátok meg!

 

Ha pedig egy nap prémiumot szeretnél, átveheted ide kattintva!  - A link a főcikkre visz át és az oldal alján található GET REWARD gombra kell kattintani.

Fórum hozzászólások

  • Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.