Másolat - 0.5.5 - Release Note

0.5.5

Hamarosan érkezik a soron következő 0.5.5-ös főverzió, mely olyan izgalmas újításokat foglal majd magába, mint az időjárás, dinamikus szakaszok és új térképek:

Nincs többé tiszta égbolt

Időjárás! Egy természeti jelenség, melyet a Nap melegítő hatásának egyenetlen eloszlása és az óceáni áramlatok együttes hatása hoz létre és alakít, és ez érezhetően hiányzott eddig a játékból. Persze vannak most is hullámzó felhők és drámai fényjátékok, de a fejlesztőcsapat az új verzióval már valódi légköri élményekkel fog meglepni bennünket. A legtöbb térképen az időjárás hatásai egyszerűen jelennek majd meg a csata legelején, hogy megalapozzák majd az összecsapás alaphangulatát. Ezek a rövid viharok nem lesznek hatással a játékmenetre, de North térképen olyan fejlesztett időjárás lesz, mely befolyásolja majd a láthatóságokat is (mindenki számára csökkenti majd, így kiderül hogy ki hozza majd ki legtöbbet ebből az új taktikai változóból). Figyelj rá ha rossz időjárás alakul ki, de arra is, ha alábbhagy a vihar ;)

Gyors barátok

Nincs kétség azzal kapcsolatban, hogy a WoWs egy csapat alapú játék. Ezt szem előtt tartva bevezetésre kerül egy új rendszer "Dinamikus szakaszok" néven, mellyel már nem csak a csatába lépés előtt, hanem a csata közben is lehetőségünk nyílik majd szakaszok létrehozására.

A dinamikus szakasz létrehozója lesz a szakasz parancsnoka, és az ő jogköre lesz az, hogy ki más csatlakozhat a szakaszhoz.

Az együttműködés kulcsfontosságú a győzelemhez, ezért használjátok ezt az új funkciót a koordináció maximalizálására minden csatában.

Utazd be a világot

Két új térkép is érkezik majd a 0.5.5-ös verzióval, Mountain Range és Trident.

Mountain Range

A dél-kínai-tenger egy olyan területéről lett modellezve, ahol már rengeteg haditengerészeti konfliktus lezajlott a történelem során. Meredek sziklákkal körülvett egzotikus szigetek jellemzik majd ezt a térképet.

Trident

Trident térképe egy szigetcsoportot tartalmaz majd, melyekhez hasonlót az Indiai-óceánon találhatunk. A II. Világháború idején a Japán Császári Haditengerészet erősen vonzódott az olyan helyekhez mint ez is. A kis szigetek kiváló búvóhelyet nyújtottak, ahonnan razziákat is lehetett indítani. Trident lesz az leső térkép, ahol a következő napszakok is megjelennek majd: hajnal, reggel, este és éjszaka.

Új kliens optimalizációk

Bevezetnek egy új fájl csomagolási rendszert, mely jelentősen hozzá fog járulni a csaták betöltési idejének csökkentéséhez, ahogy a szűz kliens telepítési sebességéhez is.

Belső teszt eredmények szerint a csaták betöltési ideje erős PC-ken nagyjából 10%-kal, míg gyengébb konfigurációkon akár 50%-kal is lecsökkent, ahogy a szűz kliens telepítési ideje is 2-3x gyorsabbá vált!

Tervezik, hogy az új funkciók miatti hosszabb frissítési idpt egy 1 napos prémium fiókkal és jelzőzászlókkal ellensúlyozzák majd mindenki számára. A jövőbeni frissítések azonban már jóval gyorsabbak lesznek majd a fentebb említett fejlesztéseknek köszönhetően.

Több célkereszt opció

Új statikus és dinamikus választható célkeresztek kerülnek be a beállítások közé, melyek közül néhányat az alábbiak készítettek: z1ooo, DeCease és Mebius_LW (ezek az Aslain telepítőben is elérhetőek voltak eddig).

És még sok minden más

 • Új Type 93 mod. 2 torpedók az alábbi hajókhoz: Fubuki, Kagero és Shimakaze.
 • Új szűrők a hajólistához a kikötőben.
 • Új teljes képernyős lán effektek a hajó kigyulladásakor.
 • Új hajó megsemmisülési animációk, melyek a hajó osztályától és a kiváltó októl függnek majd.
 • Fejlesztett hang modellek a hajók megsemmisüléséhez.
 • Fejlesztett hang modellek célzó nézetben.
 • Több hang opció kerül be a beállítások menübe.
 • Új zenék és hangfelvételek.
 • Új Modified Defensive AA Fire (fejlesztett légvédelem) fogyóeszköz a magas tierű repülőgép-hordozókhoz (célja, hogy csökkentse a hordozók elhullásának esélyét már a csata elején).
 • Szigorúbb "anti-team kil" automata rendszer. A "team killer" megjelöléshez már kevesebb sebzés is elegendő lesz.
 • Jelentős változás a sziget konfigurációjában Trap és Atlantic térképeken, valamint számos kisebb térkép javítás.

Fórum hozzászólások

 • Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.